emzett Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Cześć! Mam pytanie: czy ktoś może się orientuje co dokładnie zmieniono w sofcie w akcji serwisowej 23B9. W googlu, na zagranicznych forach wzmianki o akcji są z 2008 roku... pzdr, emzet
franklucas Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ponowiam pytanie. Zna ktoś odpowiedź?
mariuszsal Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 To samo google podpowiada, ze dotyczyła systemu oczyszczania DPFa - ale szczegółów brak. Zapytaj w Audi.
klattaa Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 u mnie ta akcja też była w aso sieńko i syn białystok jak zapytałem o co chodzi to powiedzieli że była to akacja dotyczacą wgrania nowego programu silnika pod kątem optymalizacji pracy DPF zuważyłem nieco lepszą kulture pracy zaraz po rozruchu znikneły min. drgania. klikini jeszcze do mastera, rogala, comsport, diagtronik itp. może oni coś więcej powiedzą mam pytanie jak się sprawuje Twoje BRD
Rekomendowane odpowiedzi