Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Instalacja Vag Com - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu mam problem z vag com 4.09 i 3.11 otóż program jakby "zamulał" kompa. Wolno się uruchamia skakanie między funkcjami programu też strasznie wolno chodzi. Dodam, ze Polski VAG i vag com 2.08 działają idealnie. Miał ktoś taki problem?? Może wiecie jak to rozwiązać?? Przeinstalowywałem program, kabel na nowo i dalej to samo. Win xp

Opublikowano

Witam

Na Twoim miejscu bym uważał, jak by się okazało że to jest zaraźliwe i przelezie Ci na ECU i silnik to dopiero będziesz miał kłopot.

A tak na serio może masz jakiegoś robaczka.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Nie ma mowy o wirusie. Więc pozostaje mi tylko polski vag albo ver 2.08:).

Opublikowano

ver 2.08 jest w zupełności wystarczająca więc chyba najlepiej będzie przejść na nią

Opublikowano
  • Autor

tak mi się wydaje. Ale czemu innym działa dobrze i tylko ja mam taki problem?? Nawet kumpel od którego mam 3.11 to nie ma takiego problemu. Jeszcze reinstal systemu pozostaje ale to w ostateczności:)

Opublikowano

Mozesz to całkowicie odinstalować, przeczyscić rejestr pod względem wpisów vaga i spróbować zainstalować ponownie[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 10:47_________________________________________________Na wstępie spróbuj tego programu

http://support.microsoft.com/kb/290301/pl

Opublikowano
  • Autor

Mozesz to całkowicie odinstalować, przeczyscić rejestr pod względem wpisów vaga i spróbować zainstalować ponownie[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 10:47_________________________________________________Na wstępie spróbuj tego programu

http://support.microsoft.com/kb/290301/pl

Program po zainstalowaniu nie widzi vag coma:) żadnej wersji. Zainstalowałem vag'a od nowa i nadal go nie widzi:).

Opublikowano

hmmm

odinstaluj ponownie ten program, przeczyść rejestr tym ccleaner, albo jakims innym, jest ich duzo np. polski regcleaner, zrób defragmentacje rejestru za pomocą tego programu :good: i spórbuj ponownie zaisntalować

wina lezy w samym programie, skoro na innych vagach wszystko działa, wiec sterowniki mozna wykluczyć

Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem wszystko i nadal nic. Chyba trzeba będzie używać tylko polskiego vaga albo ver 2.08. Ale dzięki wielkie za pomoc i chęci:). Bo ja nie wiem już co z tym fantem zrobić:)[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 11:49_________________________________________________Chyba, że ktoś zapoda program na maila albo wyśle na jakiś serwer i poda linka na pw bo może moja wersja jest coś nie tego??