Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Audi Navigation bez Plus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy możecie mnie Panowie uświadomić co tracę? W świeżo zakupionej B7 jest system Audi Navigation ale bez Plus czy to jest duża różnica? Po drugie szukam płyty do niej - może ktoś ma zbędną odkupię chętnie. Po trzecie szukam w Warszawie czy okolicy jakiegoś machera który by mi to ustrojstwo fachowo przestawił na polski język.

EDIT

:bry: jest tu kto? zadawałem w tym klubie pytania bardziej skomplikowane i zdarzały się odpowiedzi :)Nie wiem czy popisałem się aż taką ignorancją, czy kogoś obraziłem że nikt nie chce ze mną gadać, a paru speców się tu przewija, pozdrawiam

może jakieś zdjątko:

VQGk0.jpg

Opublikowano

Masz kolorowy ekran (większy)

dwa wejścia na karty SD myślę ze jest bardziej dokładniejsza

A tu możesz sobie wszystko poczytać RNS-e :hi:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_rnse_od_a_do_z-t12081.0.html

Już nie będę mówił że lepiej wygląda :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Aha o RNS-E poczytałem tylko nie wiem jeszcze za bardzo co moja potrafi bo ustawiona jest na holenderski, który jest jednym z bardziej porąbanych języków w europie. To może po kolei:

- czy ktoś mi może powiedzieć jak przestawić język na jakiś wogóle chrześcijański ( o polskim już poczytałem że raczej nie ten tego)

- czy jakaś dobra dusza udostępni ( domyślam się wypaloną :evil:) płytkę - oczywiście pokrywam ewentualne koszta z przyległościami :hi:

- może ktoś ma pdf-a z instrukcją?

Opublikowano

Na tym wynalazku nagrane płyty Ci nie pójdą :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Alvaro, już wiem skąd takie meksykańskie brzmienie xywki, normalnie nóż w serce. Skąd takie bolesne przekonanie, navi w zegarach szła na wypalance a to cholerstwo nie pójdzie? Jakie lekarstwo? Jeszczee jakieś niespodzianki z tym wynalazkiem?

Opublikowano

Sprzęt mało rozwojowy pod każdym względem :wink4: DX chodzą a to nie chce... :wink4:

EDIT

aaa i alvaro podchodzi mi bardziej pod Wenezuelę jak pod Mexyk :decayed::polew:

Opublikowano

kolego RNSa wkladasz bez zadnych przerobek w miejsce tej NAVi. wyciagasz tamta wkladasz RNSa za ktorego dasz nieduzo wiecej niz za oryginalne plytki do swojej wiec sie nie zastanawiaj tylko zmieniaj navi na kolorowa ;]

Opublikowano

kolego RNSa wkladasz bez zadnych przerobek w miejsce tej NAVi. wyciagasz tamta wkladasz RNSa za ktorego dasz nieduzo wiecej niz za oryginalne plytki do swojej wiec sie nie zastanawiaj tylko zmieniaj navi na kolorowa ;]

Święta prawda... :gwizdanie: Wrzucaj RNSa i po sprawie. :good:
Opublikowano
  • Autor

Ha, no toście mnie lekko upolowali. W sumie tak często parkuję w dziwnych miejscach że nawet się ucieszyłem że to nie RNS-E ale muszę przemyśleć sprawę. A z tymi płytami to poważnie taka tragedia - jeśli dobrze rozumiem to to powinno chodzić na takich samych DX jak ta w bagażniku? Tylko że ta z bagażowni pójdzie na wypalance a to tylko na oryginale czy tak? I co wtedy z przestawieniem lektora na polskiego, czy przestawienie na angielski techniczny( chyba ) też pomoże?I gdzie po pierwsze przestawić język?

aaa i alvaro podchodzi mi bardziej pod Wenezuelę jak pod Mexyk decayed

Aha rozumiem fakt Wenezuelki są o wiele ładniejsze

Opublikowano

Poza tym masz kierownice multifunkcyjną i pięknie sterujesz RNS-E, chwila roboty przy SDS - poczytaj forum..

Dodatkową zachętą niech będzie to, że brzmienie RNS-E a BNS 5 (to co teraz masz) to niebo a ziemia :)

pz,

Okon

Opublikowano

BNS 5.0 chodzi na zupełnie innych mapach jak navi DXowe.

Opublikowano
  • Autor

Poczytałem trochę, poklikałem pokręciłem gałeczkami i na razie to cholerstwo musi zostać. Zdaje się jednak, że nie ma możliwości zmiany języka w nim chociażby na angielski bez płyty w danym języku bo znalazłem ustawienia języka ale na każde inne ustawienie niż holenderski wywala mi komunikat że w napędzie nie ma płyty od navI.W efekcie całe menu od radia i CD również jest po holendersku co mnie trochę irytuje. Jeżeli uważacie że da się to zrobić bez płyty podzielcie się wiedzą,PLS

Opublikowano

Płyta z mapą ( obojętnie jakiego kraju czy regionu Europy ) musi być w napędzie inaczej nie zmienisz języka.

Opublikowano
  • Autor

No dzięki, czyli zmienię to przy okazji instalacji płyty