yahoo Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Czesc koledzy chcialbym zajac sie troche autkiem, bylem dzis w ASO mam mały błąd dotyczący kątu wtrysku, chcialbym porobic swoje autko. Musze założyć plastiki pod silnik, wymienić filtry, olej, zrobić ten kąt wtrysku podpiąć pod kompa. Mam teraz pytanie z tego co czytałem wiele osób poleca warsztat Ciesielskiego i wlasnie mam zamiar u niego serwisować auto. Czy faktycznie polecacie ten serwis czy moze jest cos lepszego. Nie chce biegac za kazda rzecza gdzie indziej chcialby miec serwis gdzie bede spokojnie i pewnie mogl naprawiac zawsze auto. Oczywiscie w ASO mozna hehe ale ceny sa zabojcze a wiele poleca Ciesielskiego. Aha jeszcze znalazłem CAR SERWIS podobno tez sa niezli i sie specjalizują w Audi Oczywiscie chodzi mi tylko o Szczecin. Pozdrowienia
SotoM Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Car serwis to byli pracownicy ciesielskiego...
prezes4reral Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 A macie jakies opinie o Leo ze Szczecina?
Rekomendowane odpowiedzi