faur Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Czy ktoś wie jak można wymienić mechanizm tylnej kanapy, żeby się mogła złożyć??? Mały uchwyt się złamał i nie jestem wstanie złożyć kanapy. Ktoś miał może z tym do czynienia? [mod]1. Nie przeczytales chyba regulaminu - uzywaj prefixow2. Nie ma takiego slowa jak "tylniej" natomiast "tylnej" tak3. Zly dzial. Tutaj chwalimy sie czego juz dokonalismy, a nie co chcemy zrobic[/mod]
_Solar_ Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 jesli dobrze pamietam to obok jest miejsce na kluczyk i spróbuj kluczykiem
MoorPH Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Jak zajrzysz tam " do środka" gdzie była ta klameczka to pokombinuj ze śrubokrętem, albo szczypcami. Ja tak mialem i poradziłem sobie.. a w ASO za jeden element klameczki który mi się ułamał chcieli 68zł
faur Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Opublikowano 4 Marca 2010 Przepraszam za zamieszanie. Jeśli chodzi o 98 kombi nie wiedziałem miejsca na kluczyk. Skorzystam z drugiej opcji. Choć poprzedni właściciel kleił cały mechanizm i każda ingerencja śrubokrętem kończy się rozsypaniem kolejnego elementu. Liczy się każde podejście. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi