nanek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Witam Mam problem z wentylatorem ok Klimy. Nie włancza sie jak uruchamiam klime. Sprawdzałem na krótko działa. Jak auto osiągneło dużą temperature też sie włączył. Sprawdzałem Vagiem, nie ma żadnych błędów. Nie wiem co mam dalej robić a klima na postoju co chwile sie wyłancza. Proszę o odpowiedź
Kunio Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 sprawdz przekaźnik. Ja mialem go na podszybiu i poprostu od wilgoci przestal dzialac
nanek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2007 Sprawdzałem. Jest ok. Jaka może być jeszcze inna przyczyna?
YATES Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Sprawdz bezpiecznik (taki duży) jest gdzieś tam pod kierownicą.Ja miałem to samo i okazało się,że to na szczęście bezpiecznik strzelił.
piotrpan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Miałem to samo ! Zużyły sie szczotki wentylatora , wyjąłem go[jedna śrubka mocująca ,obrót w prawo i wyjmujesz plus przewód ] Resztę zrobi każdy normalny elektryk [koszt ok.50 zeta] SMIGA do dziś Bez wentylatora radzę nie włączać klimy !!!!!!!!
audia4s4 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Szczotki wentylatora ja miałem w poprzedniej a4 to samo
nanek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2007 To nie mogą być szczotki, bo jak zagrzałem silnik do 98 stopni to wentylator zaczął pracować. Bezpiecznik tez sprawdzony. Jest ok. Dalej nie wiem co to może być. Jak macie jeszcze jakieś sugestie to bardzo proszę o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi