mumer Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Posiadam radio Audi Symphony oraz fis tak jak widać na obrazku. Od samego początku jak zakupiłem moją niunie nie wyświetlają mi się informacje z radia na fisie a po podłączeniu VAG wystąpił komunika o braku łączności z radiem. gdzie szukać usterki??? Jak połączyć radio z fisem??? Proszę o pomoc bo jestem zielony a na Forum nie mogę doczytać takiego wątku.
Artur82 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 pewnie chodzi o poprowadzenie 2 kabelkow od fis`a do mini iso
mumer Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 ok. w następny weekend próba naprawy. napisze czy pomogło. Dzięki i Pozdrawiam
olovski Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 u mnie pomogl restart odepnij aku i zobacz
mumer Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 no niestety wyciągnąłem radio odłączyłem wszystko, podłączyłem z powrotem i nic. Może kabelek gdzieś przy fisie, sam nie wiem. Ciężko mi też powiedzieć czy będzie to wszystko działać bo nie mam połączenia z radiem od samego początku odkąd mam moją niunie ;(
Rekomendowane odpowiedzi