Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Dwumas i jego regeneracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie co myślicie na temat regeneracji dwumasu? Znalazłem firmę z Poznania, która się tym zajmuje:

http://www.sprzeglo-service.pl

Rozmawiałem z nimi telefonicznie i sprawiają wrażenie, że wiedzą co robią. W przypadku mojego samochodu z podniesioną mocą i kombinowanym sprzęgłem chciałbym dodatkowo wzmocnić koło dwumasowe, i ich zdaniem jest to możliwe. Jak myślicie warto się w coś takiego bawić?

Opublikowano

ciekawe ciekawe... jeśli z wyciągnięciem i wsadzeniem zmieszczą się z regeneracją i wzmocnieniem w jakiś 700-800zł to byłaby to niezła opcja...

Opublikowano
  • Autor

No właśnie wydaje mi się to interesujące. W moim przypadku wyciąganie i montaż będą jednak w innym warsztacie. Ale można się z nimi umówić tak, że wysyła się do nich dwumas kurierem a oni najpóźniej następnego dnia odsyłają gotowy.

Opublikowano

Odradzam tą firmę skusiliśmy się na regenerację dwumasa w mesku 124 po kilku tysiącach reklamacja i druga regeneracja tym razem czas oczekiwania na odsyłkę miesiąc czasu i znowu problemy szkoda zresztą gadać zakończyło się zakupem używki za 300zł i śmiga cały czas a na tej całej regeneracji straciliśmy 900zł więc radzę ich omijać

Opublikowano
  • Autor

OK dzięki za opinię.

Opublikowano

Czy AVFie można wymienić dwumas na jednomas z odpowiednim zestawem dodatków? Bo wiem że w innych autach to bardzo częsty proceder.