Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czy to dobry zakład do regenarcji, naprawy turbo w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z turbo 1.8T AEB, chodzi o to,że słychać rzęch dobiegający z turbo-przy przyspieszaniu lub schodzeniu z obrotów. Przewaliłem forum i znalazłem kilka polecanych firm ale wszystkie są poza Warszawa i trzeba wyjąc turbo i do nich wysłać.Sam raczej nie odważę sie na wyjęcie turba wiec szukam jakiegoś mechaniora, fajnie by było gdyby wyjecie , regeneracja i założenie odbyłoby się w jednej firmie. Jeśli nie znajdę nic konkretnego w Wawie pewnie tak zrobię ale na razie szukam na miejscu. Znalazłem na necie taka firmę: http://www.scrollproducts.com/index.html ( wyjmują, regenerują i montują w aucie)

jeszcze nie rozmawiałem z nimi, czy ktoś z was coś słyszał dobrego, złego o tej firmie, proszę o opinie jeśli ktos coś wie, bo zastanawiam sie czy w ogóle zaczynać z nimi temat .

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I jak? Gdzie regenerowałeś turbinę? Też mnie to chyba czeka więc będę wdzięczny za info.

Pozdrawiam

Opublikowano
www.reampoland.pl o/Lublin :good: :good: :good: :good: :good: :good:
Opublikowano
  • Autor

jeszcze nie regenerowałem ,aktualnie furka stoi w MR-motors na Mineralnej celem zweryfikowania co i jak.Dowiedziałem sie ,ze w miedzy czasie jeden z moich kumpli regenerował u nich (scroll products)swoje turbo w Leonie tdi. Ogólnie mówi , ze jest zadowolony, wyjęli, zregenerowali i założyli, póki co autko lata i jest oki, zobaczę co wyjdzie z oględzin na mineralnej , jeśli będzie trzeba zregenerować turbo to chyba przejadę się do nich i pogadam

Opublikowano

jeszcze nie regenerowałem ,aktualnie furka stoi w MR-motors na Mineralnej celem zweryfikowania co i jak.Dowiedziałem sie ,ze w miedzy czasie jeden z moich kumpli regenerował u nich (scroll products)swoje turbo w Leonie tdi. Ogólnie mówi , ze jest zadowolony, wyjęli, zregenerowali i założyli, póki co autko lata i jest oki, zobaczę co wyjdzie z oględzin na mineralnej , jeśli będzie trzeba zregenerować turbo to chyba przejadę się do nich i pogadam

oni tam nie regenerują, wysyłają dalej

Opublikowano
  • Autor

masz na mysli scroll product? założyłem ten watek bo nie wiedziałem nic o tej firmie a w necie znalazłem tylko 1 artykuł na ich temat i to negatywny , podobno coś spaprali gosciowi z turbiną w mercedesie

Opublikowano

więc omijaj ich z daleka

pogadaj z chłopakami na spocie, podadza Ci namiar na dobrego mechanika który wyciągnie Ci turbo

wyslij Ci tam gdzie Ci podałem i po sprawie

Opublikowano
  • Autor

i tak chyba zrobię