Buba Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Jak w temacie, pisal ktos, kiedys cos takiego??
Buba Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 przez pierwszy semestr robilismy badanie, teraz koles dal nam wyniki i kazda grupa dostala do napisania raport na podstawie kilku zmiennych. ja to jestem zielony, teraz siedzimy i probujemy konspekt napisac i chyba zaraz flaszke trzeba bedzie zrobic bo po trzezwemu to nie bardzo
yarel Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 bardzo dobra koncepcja,trzeba rozluźnić umysł a tak na serio to mi sie wydaje (choć jakieś 5 lat temu to robiłem) to musicie obliczyć mediany,kwartyle,odchylenia... ogólnie powinni wam dać jakiś opis tego raportu to by było łatwiej coś doradzić
Buba Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 bardzo dobra koncepcja,trzeba rozluźnić umysł a tak na serio to mi sie wydaje (choć jakieś 5 lat temu to robiłem) to musicie obliczyć mediany,kwartyle,odchylenia... ogólnie powinni wam dać jakiś opis tego raportu to by było łatwiej coś doradzić materialy mam tylko nie bardzo ograniam jak to zrobic...
Rekomendowane odpowiedzi