ROBERT Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Witam Niedawno zakupiłem TV LCD SONY "KDL-40Z5500" (200Hz) i chciałbym dokupić do niego jakiś odtwarzacz DVD ewentualnie Blu-ray (do ~ 500PLN), który ma złącze HDMI ,USB i bezproblemowo radzi sobie z Divx'ami. Chodzi mi głównie o oglądanie filmów zassanych z netu na pendrive. Znalazłem Blu-ray'a "Sony BDP-S360", ale podobno nie odtwarza Divx'ów (i ma USB z tyłu ) Pozdrawiam.
vtec21 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Bardzo dobry model kupiłeś A nie myślałeś o PS3 ? fakt że droższe ale urządzenie o większych możliwościach a ma wszystko co potrzebujesz a nawet więcej.
ROBERT Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 Ok, ale jaki odtwarzacz DVD ew. Blu-ray dokupić z USB i żeby radził sobie z Divx'ami ? Znalazłem zajebistego Blu-ray'a "Sony BDP-S360" w cenie ~500PLN, ale nie odtwarza Divx'ów A PS 3 odtwarza Divx ?
GreGoriO Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 ...A PS 3 odtwarza Divx ? tak wszystkie, zarówno z płyty, pendrive, karty jak i HDD.... nie ma żadnego problemu
vtec21 Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Przemyśl temat z PS3, to co potrzebujesz + konsola do gier i duże możliwości. Tym bardziej temat warty przemyślenia do telewizora takiej klasy jaki posiadasz P.s w połowie roku PS3 otrzyma aktualizacje do możliwości 3D
ROBERT Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 Przemyśl temat z PS3, to co potrzebujesz + konsola do gier i duże możliwości. Tym bardziej temat warty przemyślenia do telewizora takiej klasy jaki posiadasz P.s w połowie roku PS3 otrzyma aktualizacje do możliwości 3D Już przemyślałem Kupuje, ale niestety muszę jeszcze uzbierać trochę sałaty Dzięki za podpowiedzi
tyfo Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Jak już kupisz PS3 i będziesz miał dodatkowo inny komputer w domu, to polecam http://ps3mediaserver.blogspot.com/ - ja oglądam mkv i w zasadzie wszystko inne na ps3 Instalacja i konfig w zasadzie proste (a na Ubuntu jeszcze łatwiejsze niż na Windowsach).
KANAL Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A do poki nie kupisz PS3 a posiadasz laptopa z HDMI polecam zakup kabla i zycze udanych seansow
tyfo Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 laptop z HDMI jest OK, zakładając że dysk w laptopie da rade streamować Full HD z dźwiękiem 5.1 (vide któraś wersja Dark Knight) i że masz napęd BD
Rekomendowane odpowiedzi