lukaszg8 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jarko z tego co widze to ty ramkami pod tablice dysponujesz, jakbys 2sztuki na spota podrzucil dla mnie jesli bys sie wybierał to był bym wdzieczny sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Naturalnie że spoty odbywają się pod szyldem A4-Klubu Hugo Ja także proszę o dwie rameczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hehe jak przyjadę to przywiozę rameczki, ewentualnie przekarzę komuś z KR jak ktoś będzie jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Będziemy wdzięczni Moje się sypią boje się czasami że zgubie tablice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamFox Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jarko => no to dla mnie 2 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 to działamy jutro z jakims spotem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 No ja myślę, że tak :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja się zjawie jak cos :> wiśniowym fordem ale się zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jasne że działamy zapraszam o 19.00 Obawiam się że będzie brzydka pogoda ale jakoś to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamFox Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jasne że działamy zapraszam o 19.00 Obawiam się że będzie brzydka pogoda ale jakoś to będzie zapowiada się ładnie ... no gdyby nie ten wiaterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja jeszcze niewiem czy bede miał fundusze na wache wiec tak na 70% bede ale bede sie starał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zapowiada się ładna pogoda, do zobaczenia na spocie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamFox Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 team KCH będzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Nie wiem kto do niego należy Ja na forum jestem od niedawna ale na pewno powinno być trochę osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamFox Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ciekawe pod jaką "banderą" się zacznie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dzięki że wpadliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dziękuję za odwiedziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamFox Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dzięki że wpadliście Dziękuję za odwiedziny no :tongue4: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 niestety nie udało mi sie dojechac pusty bak i portfel ... za tydzien bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi