Gość fudi Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Oby na następny więcej osób się zebrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi35 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Oj z chęcią bym podjechał ale noga jeszcze nie ta i to długo. A było kupić automata to by nie było problemu :> Chyba ze ktos mnie podwiezie tak dla pogadania (muszę żone przekonać) i dac jej $ do galeri :tongue4:na czas rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To ile jeszcze kuracja będzie trwała ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi35 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To ile jeszcze kuracja będzie trwała ? :> No od 15 stycznia sie zmagam a jeszcze 3 miechy niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Oj z chęcią bym podjechał ale noga jeszcze nie ta i to długo. A było kupić automata to by nie było problemu :> Chyba ze ktos mnie podwiezie tak dla pogadania (muszę żone przekonać) i dac jej $ do galeri :tongue4:na czas rozmów Tedi widze ze jestes z Trzebini to za tydzien Cię moge zgarnąc po drodze bo ja bede jechał z krzeszowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Fordem wpadniesz czy C4 ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi35 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Wielkie dzięki kolego lukaszg8 ale ja mieszkam tak bardziej na granicy Trzebini i Chrzanowa i podjechanie na główna co ty nią polecisz nie jest mi po drodze. Dziękuje za chęci i pomoc ale postaram sie coś wykombinować z transportem czy to brat lub żona. A jak nie to moje 2 laski i krajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a no pewnie fordem C4 to jest cieżka sprawa ... mechaniczny wtrysk i tym podobne gadżety ... jak ma dobry dzien to pojedzie a moze byc tak ze jak zgasnie to juz nie zapali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Za tydzień będzie nas zdecydowanie więcej już ja o to zadbam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 To kto się zapowiada na poniedziałek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ja będe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamFox Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 mnie niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No to widzę, że bardzo dużo nas będzie Przydałby się jarko z ramkami :> A Ty Ciepły kogoś zorganizujesz? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 fudi własnie miałem sie pytac czy może jarko z ramkami przybędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jak się Kraków będzie wybierał to być może i ja z Nimi orzyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Panowie woziłem sie dzisiaj po okolicach i wpadł mi do głowy taki pomysł jak klubowy grill nad Sosiną w Jaworznie chyba wiekszosc wie gdzie to jest nie daleko od naszych rejonów a fajna miejscówka pogoda bedzie coraz lepsza więc ... co wy na to ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Griluś to podstawa Napewno coś zorganizujemy Ja jutro wpadnę będzie jeszcze Jaro, Rob i przypuszczam że ktoś jeszcze wpadnie Jutro do południa dam jakieś info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ciepły to poczekajcie na mnie z ramkami albo weź dla mnie bo ja się trochę spóźnię ale będę! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja tez sie spoznic troche moge ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi35 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Na 80% wpadnę bo mnie żona podwiezie o ile nie będzie padało bo nie będę stał o kulach i trzymał jeszcze parasola :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi