?agi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Pewnie pewnie ze jest o czym gadac i pomoca sluzymy na spotkac jest ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Hej panowie byłem kiedyś u tego niemczyka jak jeszcze miałem AUDI 80 1,9 TDI ale on robi tylko z całkowicie mechanicznymi pompami wtryskowymi, moja co prawda była mechaniczna ale sterowana elektronicznie jak to w TDI i nie chciał z tym robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Żyjecie ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ja zyje co robimy dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No właśnie gdzie dzisiaj i o której się spotykamy ale jak macie plan jaworzno to może troszke wcześniej bo o 8 już się ciemni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam plany jak zawsze wyjdzie w praniu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Czeski mi pisał że ma wpaść jego kolega Subaru więc może być ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Hehe no to bedzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Tylko lipa bo nie dał 100% pewności że przyjedzie ja pościągam ludzi i wyjdzie lipa jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 To zadecydujcie panowie gdzie i o której bo mam dzisiaj ograniczony dostęp do neta i sprawdze około 1730 co ustaliliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dowiem się kto ma zamiar przyjechać i dam znać czy Jeleń czy galeria :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ja myślę zeby i tak się spotkać pod galerią no i jesli ktoś przyjedzie i będzie chętny to jeleń bo jeśli od razu pojedziemy na jeleń to pewnie tylko połowa będzie bo nie popatrzą i będą pod galerią a reszta na jeleniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 to sie okreslcie pod galeria wszyscy i z tamtad wystartujemy na jelen jak cos moze tak cos wczesniej panowie szlachta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Spotykamy się pod galerią :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 to co jeśli wszystkim pasuję to o 18.30 ?? pod galerią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Spoko zajmijcie miejsca na galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dziekowa za milego spota pozdro i do za tydzien bable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dziękówa za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi