Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY CHRZANOWSKIE PONIEDZIAŁEK 18.00 "Pod Orłem"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hmmm a o ktorej wkoncu jutro jest ten spot :P hehe i gdzie ??

Opublikowano

Na pewno nie będziesz sama :) Spot normalnie o 19.00 pod Maxem jak będzie lało zjeżdżamy w underground ;)[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 07:38_________________________________________________Koleżanka widzę działa w dziale TOP 3 :good::naughty:

Opublikowano

Na pewno nie będziesz sama :) Spot normalnie o 19.00 pod Maxem jak będzie lało zjeżdżamy w underground ;)[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 07:38_________________________________________________Koleżanka widzę działa w dziale TOP 3 :good::naughty:

no dzialam hehe staram sie :)

Opublikowano

Dzięki za spota, miło było poznać Kasie i Taliba, fajnie że frekwencja dopisała i wrażeń nie brakowało :>

PS.

Ten gość jak wracaliśmy z Ciepłym jeszcze siedział na PKS'ie i dzwonił gdzieś :D

Opublikowano

Pewnie dzwonił do providenta :polew: Dzięki za spota miło było poznać nową koleżankę :)

Opublikowano

dzieki za spota nareszcie cos faktycznie ruszylo z frekfencja :P a co do goscia to szkoda gadac mial wiecej szczescia niz rozumu :) hehe[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 21:01_________________________________________________pewnie ze milo bylo poznac :) to co kasiu moze rameczki klube tez :D

Opublikowano

Pewnie dzwonił do providenta :polew:

:D :D :D To w takim razie odda w ciągu 2 tygodni 2 razy tyle ile zaciągnął :polew:

Opublikowano

napewno provident musi dzialac ;D i zarabiac na miejsca parkingowe dla nas ;P

Opublikowano

widzicie tak spanikowałam ze zapomnialam jak sie parkuje hehe ale mysle ze mi wybaczycie w koncu baba za kierownica hehe bylo bardzo milo i dzieki za cieple przyjecie :)

Opublikowano

wszyscy sa cieple przyjmowani u nas zawsze :D:):evil:

Opublikowano

Aleś Witku porobił zdjęć z ukrycia, nawet nie wiedziałem że pstrykasz :>

Opublikowano

Aleś Witku porobił zdjęć z ukrycia, nawet nie wiedziałem że pstrykasz :>

A mialem w aucie aparat to czemu nie mialbym robic zdjec :kox: Kurde limit mi sie skonczy za chwile na picasie :disgust: