kaska1382 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 widze ze moje autko tez tam na zdjeciach sie znalazlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 To na pewno nie ostatnie fotki twojego wozidełka tylko trzeba częściej przyjeżdżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 z pewnoscia bede czesciej sie pojawiala na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Rozumiem że Ci się podobało ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Widze że było dużo ludzi wczoraj ja niestety byłem poza zasięgiem. Mam nadzieje ze za tydzień też bedzie tyle narodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Nadrobisz za tydzień chociaż było ciekawie wczoraj wręcz extremalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Rozumiem że Ci się podobało ?? owszem podobalo mi sie i nawet jeden kolega przewiozl mnie swoja bryczka jednak moja lepsza hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Każda jest lepsza od fury Łagiego :polew: (żartowałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ja tam uważam że nie ma to jak polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Rozumiem że Ci się podobało ?? owszem podobalo mi sie i nawet jeden kolega przewiozl mnie swoja bryczka jednak moja lepsza hehe To mu pojechalas po ambicji chlop sie zdoluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 siemka chlopaki i dziewczyny co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 hehe niech jest dla was jaka chce wazne ze dla mnie jest dobra ;fff Quattro Gora haha:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 No dobra za to Q masz +10 do respektu Talib jest dobrzeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 hehe niech jest dla was jaka chce wazne ze dla mnie jest dobra ;fff Quattro Gora haha:) juz sie nie goraczkuj fajne masz auto ale dla mnie moje jest fajniejsze tylko wlasnie to quattro bym ci podkradla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Siemson, co organizujemy na następnego spota? Jakaś może odmiana co by nudno nie było? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Siemson, co organizujemy na następnego spota? Jakaś może odmiana co by nudno nie było? :> Queens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Niestety Q nie nadrobi reszty :gwizdanie: Wiciu dobra propozycja tylko tam fajki kosztują 100 zł Może jednak coś mniej kosztownego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 A ja mam dwa jaśki, elektryczne lusterka i szyby w prądzie w standardzie i do tego mega ultra mody takie jak poliftowa gałka i modny zapach jabłkowy typu "WUNDERBAUM" zawieszony metodą Ciepłego na korbie z tyłu oraz to już przesada bo lampy z tyłu po lifcie! I koniec przekomarzań kto ma najlepszą furę! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 te te te kolo nikt mi nie powiedział że się przechwalamy wózkami :gwizdanie: W takim wypadku to ja ma fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 A no, ja tylko łagodzę sytuację mówiąc że nie ma się co spierać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi