Ciepły Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Fudi a ty nie planujesz zmiany na polifta ? teraz byś sprzedał swoj za jakieś dobre pieniądze dołożysz grosik i był by polift :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Dobre pieniądze, nie wiem kto to kupi z przebiegiem 300 tysięcy, budzik musiałbym skręcić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Tym ja się zajmę ... Powiedzmy że ktoś kupi z 180.000 co ty na to ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 12:26_________________________________________________Znajdziemy Ci ładnego polifta i bedzie gitezzzz majonezzz [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 12:26_________________________________________________op. Młodziutki potrzebuje więcej info o tym Iveco jest mi na maxa potrzebne na wypo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 juz nie mam auta a co sie stalo nie wazne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 juz nie mam auta a co sie stalo nie wazne no co sie stalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 nie wazne dowiecie sie w poniedzialek napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 juz nie mam auta a co sie stalo nie wazne Jak to?! Widziałem Cię dzisiaj jak jechałeś do Libiąża około 11, stałem pod lewiatanem ale szybko przemknąłeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 MASKARA !! Łagi nie martw się coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Co sie stalo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Pewnie cieply propozycje juz mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 No to bardzo dobrze podjedziemy dzis do Ciebie na spota to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 No to bardzo dobrze podjedziemy dzis do Ciebie na spota to pogadamy To jedzmy wieczorem to i ja bede tak o 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Łagi chyba nie bedziesz zły bo widze że ekipa się zbiera na oględziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Łagi chyba nie bedziesz zły bo widze że ekipa się zbiera na oględziny Trzeba poklepac go po ramieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 nieee wcale o co mam byc tylko mysle nad realnymi planami [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 16:35_________________________________________________Wielkie dzieki za pomoc od was dzisiaj a w szczegolnosci dla czeskiego alberta i sebka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 nieee wcale o co mam byc tylko mysle nad realnymi planami [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 16:35_________________________________________________Wielkie dzieki za pomoc od was dzisiaj a w szczegolnosci dla czeskiego alberta i sebka Ważne że Tobie się nic nie stało, auto rzecz nabyta a o zdrowie i życie trzeba dbać w pierwszej kolejności.. Będzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Siemka Panowie, Może zbierzecie się ekipa i przyjedziecie w Niedzielę na spota do Krakowa :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Cuberku dziękujemy za zaproszenie i wiesz co muszę zobaczyć twój nowy wózek więc zmobilizuje ekipe i przyjedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Cuberku dziękujemy za zaproszenie i wiesz co muszę zobaczyć twój nowy wózek więc zmobilizuje ekipe i przyjedziemy zapraszamy i weźcie Roba obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Cuberku dziękujemy za zaproszenie i wiesz co muszę zobaczyć twój nowy wózek więc zmobilizuje ekipe i przyjedziemy zapraszamy i weźcie Roba obowiązkowo Rob nie jeździ od kilku miesięcy na spoty.. Może po mistrzostwach go trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi