wicio150 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Haha widze ze ktos zarobil kropka [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 23:31_________________________________________________Za co dostales ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 za to że wystawiliśmy auto na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 no miazga ;/;ff ale coz takie zycie ja nie jestem handlarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ładną kropeczkę mamy nie ma się co przejmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Dziwne troche nie mozna koledze pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Bez komentarza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Widac na co stac klubowiczow i to raczej wg mnie nie klubowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Poniedziałek - Sebastian urywa lusterko Wtorek - Kumpela rozwala wózek Środa - Łagi ... Czwartek - Ja (zderzak mi obrysowali ) Piątek - łukaszG / star zaparkował mu na aucie ... :shocked: :shocked: :shocked:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 13:57_________________________________________________Sobota i niedziela ... zostańcie w domach !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska1382 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 w sobote nigdzie sie nie ruszam wiec kolej na kogos innego ale kurcze niedziela musze cos zalatwic... hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Poniedziałek - Sebastian urywa lusterko Wtorek - Kumpela rozwala wózek Środa - Łagi ... Czwartek - Ja (zderzak mi obrysowali ) Piątek - łukaszG / star zaparkował mu na aucie ... :shocked: :shocked: :shocked:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 13:57_________________________________________________Sobota i niedziela ... zostańcie w domach !! Fatum trzeba ksiedza wezwac Ty duzo ci porysowal ktos? Daj foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 moi znajomi to samo z autami miazga straszna;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Sprzedajemy samochody i kupujemy skutery z car-audio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 nieee nastepny cel jest piekny tylko chwile czasu ale cos dobrego i mocnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Zdradzisz na co polujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Oszukać przeznaczenie ... Łagi coś dobrego - AUDI Mocnego - 2.7 bt lub 4.2 (S4 or S8) Wybacz że to napisze bo lubię Cię ale zostań przy 1.8 turbo Q bo w autach powyżej gaz to hańba a spalanie na poziomie 20 litrów 100 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Jak chlop chce to mu nie bron Ja zamawiam jazde testowa jak kupi jakas rakiete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fudi Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Wybacz że to napisze bo lubię Cię ale zostań przy 1.8 turbo Q bo w autach powyżej gaz to hańba a spalanie na poziomie 20 litrów 100 km Powiedz to Marcinowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?agi Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 sie okaze co i jak hahaha bedzie ciocia 2 napewno jakas ale najpierw musza ta sprzedac wiec pisac kto co chce zebym przygotowal [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 22:37_________________________________________________cieply a co do gazu soro ludzie biora nowe z salonu i matuja gaz to znaczy ze nie jest wcale taki zly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IDUAL Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Wczoraj kumpel wysiadał mi z auta pod szitalem Rydygiera i troche był wypity i uderzył drzwiami w auto obok i pozbył się 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Zyjecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi