wicio150 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Kurde jakbym dal rade wczoraj to bym jechal a tak to musialem jechac na Pyrzowice
wicio150 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 A dzisiaj gdzie bo pogoda się robi Bedzie pogoda to na gorze a jak nie to podziemie
wicio150 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Cieply a ciebie czemu wczoraj nie bylo ?
Gość fudi Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Potrzebuję kleju w spray'u do podklejenia podsufitki, nie ma chyba nigdzie w Chrzanowie, nie znacie kogoś kto by mógł takie rzeczy sprzedawać? Witku nie masz jakiegoś sklepu blisko w Jaworznie? Zależy mi na czasie bo jeżdżę bez podsufitki, leży u Kamila w garażu :>
wicio150 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Potrzebuję kleju w spray'u do podklejenia podsufitki, nie ma chyba nigdzie w Chrzanowie, nie znacie kogoś kto by mógł takie rzeczy sprzedawać? Witku nie masz jakiegoś sklepu blisko w Jaworznie? Zależy mi na czasie bo jeżdżę bez podsufitki, leży u Kamila w garażu :> Hmmm nie wiem musial bys pojedzic po tych sklepach bo nie wiem czy gdzies maja taki klej
IDUAL Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Panowie jak sie nazywała ta pasta do polerki kloszy bo zapomniałem a chciałem sobie kupić.
wicio150 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Panowie jak sie nazywała ta pasta do polerki kloszy bo zapomniałem a chciałem sobie kupić. Tempo ? Cos Kamil mowil o takiej
IDUAL Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 tylko kamil mówił jeszcze o papierze ściernym a tego to wolał bym nie używać poszukam na allegro tej pasty.
Gość fudi Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 tylko kamil mówił jeszcze o papierze ściernym a tego to wolał bym nie używać poszukam na allegro tej pasty. Ja czyściłem nakładki chromowane na lusterkach pastą AUTOSOL Scratch Remover, mam trochę w bagażniku i polecam
IDUAL Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Ok coś wybiore pojeżdze po sklepach popytam czy mają jedną z tych past.
Gość fudi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Szyberdach mi działa, dziś dostałem nowy silniczek (Kamil zdiagnozował problem i wielkie ukłony dla niego :notworthy:) i teraz już nie muszę kręcić korbką :dance: Jeszcze mi pozostała podsufitka i słupki przednie do obszycia i będzie git :> A jak u was Pany się wiedzie? :>
wicio150 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Szyberdach mi działa, dziś dostałem nowy silniczek (Kamil zdiagnozował problem i wielkie ukłony dla niego :notworthy:) i teraz już nie muszę kręcić korbką :dance: Jeszcze mi pozostała podsufitka i słupki przednie do obszycia i będzie git :> A jak u was Pany się wiedzie? :> Powoli ale jakos leci
IDUAL Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Bardzo powoli szukam jakiś zimówek.
kaska1382 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Bardzo powoli szukam jakiś zimówek. ja juz znalazlam z autka łagiego
Rekomendowane odpowiedzi