czeski Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Vaga mam ale pod coma wiedz jak coś robię to pcham stacjonarke do garage więc jest opcja żebym się u ciebie podpiął ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja mam kabel i vag coma to moge udostepnic jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Było by świetnie bo u mnie z tą stacjonarką jest masa zawodu a pod USB jeszcze nie dostałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 witojcie chopy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 witaj [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 19:22_________________________________________________a Ja mam kabel i vag coma to moge udostepnic jak cos a może podjechał byś do nas z kabelkiem na spota :> tylko jeszcze jakiś laptopik by był potrzebny bo u mnie bateria padnięta max 30 min trzyma ,a jak nie to udostępnisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 czeski u mnie trzyma 40min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 to i tak 10 min dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 no to razem macie 1.1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Rob jak mojego skrece na ciemny ekran bez dzwiekow i wyłacze 90% procesow to potrzyma nawet 45 takze juz 1.15h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 no to może dacie radę sprawdzić furę Czeskiemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No wpadne ale calkowicie zapomnialem ze to w poniedzialki Chcesz tylko zobaczyc bledy czy logi robic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ciepły, godzinę spotów zmień, bo na 19 na pewno się wyrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Panowie mam taka luzną propozycje ... wspominałem już o grillu ale do Jaworzna to trzeba wiekszej organizacji ludzi i wgl a wiec wpadł mi do głowy pomysł aby w ramach któregoś spota nie spotykac sie za schelem tylko tutaj (miejsce oznaczone czerwoną kropką) kazdy dojedzie to jest niecale 2km od szpitala ... jest gdzie zostawic auta , kazdy wezmie kiełbache ja moge przywiezc grilla ktos zapoda węgiel i juz spot z atrakcjami a tylko kilka km dalej [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 23:39_________________________________________________PS. a nawet jak nie grilla to i ognisko tam mozna rozpalic [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 23:40_________________________________________________jeszcze jesli chodzi o sprawe parkowania aut to mozna podjechac pod sam brzeg gdzie jest miejsce na grille , ogniska itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja jestem za ,a co do podpiecia to musze błedy zczytać bo nie da sie jechać . Czytałem ze to moze byc czujnik halla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Moja tośka trzyma 2 godziny :gwizdanie: oprogramowanie mam więc tylko kwestia kabla ... W najbliższym czasie może będę miał Vaga ręcznego było by bosko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamFox Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ciepły, godzinę spotów zmień, bo na 19 na pewno się wyrobię a co aj mam powiedziec [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 09:33_________________________________________________ Moja tośka trzyma 2 godziny :gwizdanie: oprogramowanie mam więc tylko kwestia kabla ... W najbliższym czasie może będę miał Vaga ręcznego było by bosko kabelek mam usb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Wiec na poniedziałek możemy się umówić ja zabiorę kompa i zobaczymy co tam się dzieje Godzina spotów zmieniona na 19.19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamFox Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Wiec na poniedziałek możemy się umówić ja zabiorę kompa i zobaczymy co tam się dzieje Godzina spotów zmieniona na 19.19 kompa ??? => to musisz mieć ładny przedłużacz :gwizdanie: fiu fiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Podłączymy się na bezprzewodowym kablem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 to mogę liczyć na pomoc w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi