Rob1st Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 to mogę liczyć na pomoc w poniedziałek tak, ja zabiorę majzel i młotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Panowie a co z tym grillem? bo na moja propozycje tylko czeski odpowiedzial przykladowo moge zarzucic datą 3 maj (poniedzialek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 3 maja mogę być trochę zmęczony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja w poniedziałki zawsze jestem zmęczony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Macie racje panowie po głębszym zastanowieniu stwierdzilem ze mam podobny problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ide na wesele jutro a w niedziele poprawiny mam nadzieje że do poniedziałku dojdę do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ide na wesele jutro a w niedziele poprawiny mam nadzieje że do poniedziałku dojdę do siebie i wesele ważniejsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Nie ważniejsze ale nie wiem czy dojdę do siebie po tym weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi35 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 W pon 3 maja kumple wpadają na paintballa wiec na spocie nie bede ale kiełbachę zjem za was jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Nie ważniejsze ale nie wiem czy dojdę do siebie po tym weekendzie Ciepły, nie ściemniaj, jeszcze pijanego Cie nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Żyje ... ale Ciężki poranek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Cieply Jeszcze żyjesz... od czego są poprawiny ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi35 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Cieply Jeszcze żyjesz... od czego są poprawiny ... :D Wesela są The best. Szkoda że moi kumple juz w wiekszosci są po. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Cieply Jeszcze żyjesz... od czego są poprawiny ... :D Wesela są The best. Szkoda że moi kumple juz w wiekszosci są po. Tedi spoko spoko Ja jeszcze przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi35 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Cieply Jeszcze żyjesz... od czego są poprawiny ... :D Wesela są The best. Szkoda że moi kumple juz w wiekszosci są po. Tedi spoko spoko Ja jeszcze przed Czyli bedzie spot, czy grupówka na twoim weselu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszg8 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 bo bedzie wielkie chlanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 to jak robimy dzisiaj spocik ? i czy będzie kabelek żeby mnie naprawić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob1st Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 robić, robimy, ale czy będzie kabelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeski Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 dobra zobaczymy ja i tak długo nie będę bo na nockę do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi