wuju Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Przeglądając temat adamooo chyba skuszę się na to delikatne podświetlenie pedałów(biały kolor - przy otwartych drzwiach ale bardzo delikatny) no i zawsze podobał mi się spoiler w tej audi... nie jest łatwy temat trzeba moduł wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 no to sobie odpuszczę, ale na spoilerek i tak się skusze, po prostu z tyłu czegoś brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 no to sobie odpuszczę, ale na spoilerek i tak się skusze, po prostu z tyłu czegoś brakuje... tak. brakuje dwóch rur jak w 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nie no Tego też, ale spoilera bardziej Dzisiaj będzie 1 dolewka oleju, jadąc pod górkę zapaliła się kontrolka oleju, teraz już zgasła ale dla pewności trochę doleje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 auto ładne, nie wiedziałem, że takie pasy z tyłu w B6 jeszcze montowali. założę się że twój pierwszy mod to będzie podłokietnik :decayed: dla poszerzenia swojej wiedzy o tym silniku i zaznajomienia się problemami jakie mają jego użytkownicy poszukaj tematów w dziale z benzynami. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco87 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Litr na 1500km ? omg... Naprawde widać że dobry motor....Aż o nim poczytam. Autko ładne troche podniszczone ale takie drobiazgi można łatwo i nie drogo wymienić. Proponuje na początek dołożyć hida i felunek:) Spoko auto gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 bardzo ladne autko ciekaw jestem jak bedzie z olejem w silniku jak nie ma 300tyś przelotu to brał nie będzie Ładna furmanka Widzę ostatnio jakiś wysyp ALT`ków na forum :> Oby dobrze służyły Stary mój ma zgodnie z książką i wydrukiem z serwisu na dzien dzisiejszy 144 000 km i dolewam litr na 1500 km to nie wiem co macie z tymi ALT Ja nie dolewam w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 To się ciesz, ja nie wiem ile oleju było po wymianie, bo kupiłem go już po wymianie oleju(ASO) tak, że dokładnie ile bierze to niestety nie wiem. Na razie mam spokój zobaczymy na jak długo. [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 18:58_________________________________________________Kilka nowych fotek Wymiana przycisku ESP Przed A przy okazji... mam taką wiązkę kabli, co muszę zrobić aby założyć oryginalne radio Audi Concert CD by Grundig(pasowało by mi także obsługa MP3 widziałem kiedyś zmieniarkę do tego radia która posiadała możliwość wczytywania pen drive itd) Po Tutaj myślę o spoilerku Czy taka końcówka była seryjnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 nie zakładaj zadnego spoilera!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 http://allegro.pl/item976079521_audi_a4_b6_od_00_04_spoiler.html o takim myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ramki klubowe i na spota wio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 http://allegro.pl/item976079521_audi_a4_b6_od_00_04_spoiler.html o takim myślałem prosze Cie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 dobra, zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Audika wygląda na zdrową Co do spojlera to szukaj ori od S4, można kupić w dobrej cenie. Wymaż nr z tablicy rej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Audika wygląda na zdrową Co do spojlera to szukaj ori od S4, można kupić w dobrej cenie. Wlasnie mialem to pisac. Jedynie od eski. A siemiana nie sluchaj, bo on mieszka na wsi i nie wie co dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Audika wygląda na zdrową Co do spojlera to szukaj ori od S4, można kupić w dobrej cenie. Wlasnie mialem to pisac. Jedynie od eski. A siemiana nie sluchaj, bo on mieszka na wsi i nie wie co dobre o Ty Parówo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zdjęcia nie są mojego autorstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 olrołd, fotki ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 woooowww.. też kiedyś jechałem 60km/h... ładne fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi