Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Ogame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie... Grał( gra) ktoś w tą gierkę?? Troszkę oparta na gwiezdnych wojnach :wink4: Ja grałem prawie 2 lata ale przez brak czasu musiałem przerwać przygodę :(

Opublikowano

chłopie... ta gra to masakra... ale to wiesz skoro grałeś

ja grałem parę lat temu (3 może 4) chyba z 8 miesięcy i zaliczyłbym ją do tzw: rozwodowych

człowiek dopiero po jakimś czasie dojrzewa że życie mija, a siedzi się przy jakichś cyferkach...

miło wspominam bo byłem wysoko (nawet nie pamiętam na jakim UNI ale chyba 30) i nigdy nie wrócę :thumbdown:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 20:30_________________________________________________Chudineze też pykał chyba :naughty:

Opublikowano

Chudineze też pykał chyba :naughty

A skąd wiesz :decayed:

Opublikowano

słabą masz pamięć... jak mnie jeszcze lubiłeś to gadaliśmy o tym :decayed:

chyba dalej pykasz?

Opublikowano

chyba dalej pykasz?

Od czasu do czasu pyknę sobie jak mam trochę czasu :gwizdanie:

Opublikowano

chyba dalej pykasz?

wiesz co moja żona powiedziała na te Twoje ostatnie zdanie??

"sra.. muchy będzie wiosna" :polew:

Opublikowano

chyba dalej pykasz?

wiesz co moja żona powiedziała na te Twoje ostatnie zdanie??

"sra.. muchy będzie wiosna" :polew:

:polew: :polew:

Opublikowano

Grałem ze 2 lata temu, i uważam, że lepiej się w to nie pakować. Bo jak już się rozwinie planety, to trzeba tylko FSy odbierać, wstawać po nocach, liczyć, kombinować itp. Kolega ze szkoły się zrywał, żeby się na czas wyrobić ;) Byłem w sojuszu z top 5, ilości punktów nie pamiętam. Pojechałem na wakacje, założyłem urlop, wróciłem i jakoś nie było okazji włączyć gry. Z czasem zapomniałem, na którym uni grałem i mi to przeszło :decayed: To wciąga jak dłubanie słonecznika. Jak się zacznie to skończyć ciężko.

Opublikowano

Grałem ze 2 lata temu, i uważam, że lepiej się w to nie pakować. Bo jak już się rozwinie planety, to trzeba tylko FSy odbierać, wstawać po nocach, liczyć, kombinować itp. Kolega ze szkoły się zrywał, żeby się na czas wyrobić ;) Byłem w sojuszu z top 5, ilości punktów nie pamiętam. Pojechałem na wakacje, założyłem urlop, wróciłem i jakoś nie było okazji włączyć gry. Z czasem zapomniałem, na którym uni grałem i mi to przeszło :decayed: To wciąga jak dłubanie słonecznika. Jak się zacznie to skończyć ciężko.

cała prawda... niestety dotyczy większości gier on-line

Opublikowano
  • Autor

no naprawdę żeby dojść do czegoś w tej grze trzeb sporo siedzieć :naughty: Najlepiej o 3 w nocy bo jest restart serwerow i widać czy ktoś się loguje czy nie :decayed: Ja grałem prawie 2 lata chociaż nie tak na maksa i bylem około 200 miejsca na 17uni... Mój kolega zaczał grać po mnie ale dużo siedział i doszedł do top10. Ale dla ludzi którzy w to nie graja jest dziwne że musisz lecieć do domu żeby zrobić fs`a :decayed:

Opublikowano

ja się później przerzuciłem na Windows Mobile... to nawet na zakupy mogłem jechać :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Idźcie do duupy z grami on-line :polew:

Ja napierałem 1,5 roku w metin2.pl, zrobiłem sobie daggera (ninje nożownika) 76 lvl, w międzyczasie potrafiłem sobie wszystko na bok odkładać (prace, szkołę, itp.), żeby w to dziadostwo pograć. Zrobiłem jedną z najlepszych postaci na serwerach polskich, a jak sobie uświadomiłem, że już nie robię nic poza graniem to mnie rwanie odbytu nawiedziło :polew:

Jednym słowem cholerne uzależnienie..... :wallbash:

Sprzedałem wszystkie itemki i postać z gry i po ptokach :naughty::kox:

To tak apropo grania maniakalnego online. Co do Ogame, to koleżka w to grał dość poważnie - do tego stopnia, że siedział w robocie, zamiast do 15 to do 18 i do tej pory grał z przerwami na fajki :polew:

Opublikowano

Pamiętna gra :kox: też w to grałem jak głupi przez spory czas i też w końcu sobie uświadomiłem że tracę życie na oglądanie jakichś zasranych cyferek i całe szczęście mi to przeszło :)