Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] a4 b5 avant pojemnosc auta, a rozmiary motocykla??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanie czy orientuje sie moze ktos czy jest jakas mozliwosc przewiezienia jakiegos motocykla w A4 B5 avancie?? chodzi mi o jakis niewielki motocykl o poj 600. mozna w motorze na szybko raczki zdjac i wtedy juz jest wezszy ale nie wiem czy to wystarczy zeby go wrzucic? oczywiscie chodzi mi o caly tyl auta ( ze zlozona kanapa itp) pytam gdyz planuje przewiesc jakiegos bajka z uk do PL i nie wiem czy bawic sie wogole w "skrecanie" motoru czy od razu wysylac go kurierem?? :mysli:

z gory dzieki za odp, pozdrawiam.

Opublikowano

Bedzie ciężko go zmieścic.

Sadze że nie dasz rade

Opublikowano

mini bike 50ccm dasz rade spokojnie :decayed:

a tak na serio to nawet zwykly skuter nie wejdzie

Opublikowano

hehe kumple wozili gixxera 600 w astrze I :polew: i pare innych krzywych akcji...

ale to trzeba kola zdjac, plastiki, najlepiej zawieche i tak poupychac po kawalku.

mysle ze straty we wnetrzy auta beda wieksze niz oszczenosc na kupnie moto w nagli :wink4:

a moze prosciej zorganizowac na szybko przyczepke??

Opublikowano
  • Autor

przyczepka odpada bo nie mam haka, a motor kupuje i zabieram tylko na urlop, pozniej sie go spyli w PL, nie mysle tutaj o oszcednosci ani o zarobku tylko mysle zeby sobie pojezdzic i nie stracic na nim, i chyba zdecyduje sie jednak na kuriera, nie sa to bardzo drogie sprawy, z pod domu do domu to bedzie jakies 120-130f a auto bede mial cale do zaladunku moim rzeczami i niczym sie niepotrzebnym nie musze stresowac. mialem zabrac swoj motor do PL ale to juz wogole glupota.

no nic panowie dzieki za odpowiedzi :)

Opublikowano

niewiem jak w audi ale wozilem z anglii do polski yamahe r6 w volvo v40 kiere odkrecilem spuscilem powietrze z kol i czasze i weszlo :tongue4:

Opublikowano

w a4 b5 sedanie przewoziłem cbr 600 f4i wiec w avancie nie widzę problemu :D

zdejmujesz czache , boczki (lecz boczki niekoniecznie ) tylne koło, wydech i wyciągasz przednie goło z lagami z półek i włala

Aaaaa pamiętaj zakleić(wystarczy zwykła szara taśmą )wydech , doloty do airboxów oraz odpowietrzenia baku wtedy nic nie czuć benzynką i jedzie sie elegancko

http://img30.imageshack.us/img30/1825/img0036rxd.jpg

http://img34.imageshack.us/img34/2166/img0039nem.jpg

no i fotel pasażera musiałem obrócić i schować na podróż za fotelem kierowcy a i wyjmij sobie najpierw rzeczy ze schowka pasażera :D moto było zapięte zwykłym pasem pasażera . Co do strat z powodu wożenia moto w czwórce - nie odnotowano :D

.. mój kumpel przewoził starszego fireblade 99rok w VW Borze ale on to już w ogóle zdioł cały tylny stelaż i wahacz oraz przednie zawieszenie i upchał to w bagażniku a moto się zmieściło na tylnych siedzeniach w zdłuż :D

Opublikowano

kolega wiózł z uk do pl gsx 750 w beemce kombi :

wyjęte przednie koło motocykla i opuszczona kanapa,błotnik itp na tylne koło

w aucie to zamontowane w ten sposób że wstawiony został przez bagażnik i wyjęte zostało koło zapasowe z wnęki a w to miejsce trafiło tylne koło motocykla, moto przypięty na stojąco pasami i przykry coby się nie rzucał w oczy :wink4: