Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Alarm do cabrio, co polecacie, co warto kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuję jakiś dobry alarm do cabrio. Zależy mi żeby był zintegrowany z oryginalnym kluczykiem (scyzoryk) żeby miał domykanie szyb oraz zapalanie halogenów po wyjściu z samochodu-taka opcje mam mój kolega w B7.

Proszę o info w jaki alarm najlepiej zainwestować i ile taki może kosztować, orientacyjnie.

Na allegro widziałem alarmy z centralką gsm która wysyła sms gdy aktywuje się alarm. Ogólnie chciałbym mieć alarm z powiadomieniem, na pilota, komórke lub w jakiś inny sposób. Co o tym sądzicie, są to sprawdzone rozwiązania? Chciałbym zasięgnąć jak najwięcej informacji zanim udam się do warsztatu. Z góry dziękuję za wszelkie info. Pilne

Opublikowano

ja zamiast bajerow i rowerow zainwestowalbym w jakas odcinke lub dodatkowy immo, choc i tak nikt pewnie nie bedzie chcial ukrasc tego niepraktycznego auta :) mysle ze wazniejsza sprawa niz bajerancki alarm przy tym aucie jest AC.

co do alarmu praktycznym jest taki z ktorym mozna auto zostawic bez dachu, ja mam taki u siebie ze spokojnie zostawiam otwarty dach, a jak tylko ktos wlozy reke do sodka wlacza sie alarm (musi byc zalozony windshot).

Opublikowano
  • Autor

Mnie bardziej zależy na tym żeby nikogo nie kusiło radio czy coś w środku bo wiadomo ze jezeli chodzi o kradzież całego auta, to już nie takie auta i nie tak zabezpieczone kradli :)

Masz namiary na alarm ktory posiadasz? Te bajery o ktorych mówiłem mogą być ale nie muszą, choć domykanie szyb ma chyba każdy, istotne jest to co napisałeś... dach zdjęty, alarm uzbrojony:)

Opublikowano

Panowie-info o zabezpieczeniach,jakie dokonujemy w autach-tylko na PW :wink4: nigdy nie mówimy,co mamy w aucie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Dobra już wszystko jasne, brakowało mi tylko czujek na mikrofale czy jakoś tak oraz uruchomienia w kompie "bajerów" :)