martin a4 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Panowe mam prosbe bo wymieniam lampy samochod stoi powiedzcie mi jak podlaczyc kable do kostki z starych lamp valeo na nowe zespolone Valeo ,Damos opisal ale mial lampy z Bosha prosze o pomoc [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2007, 18:23 _________________________________________________oooooooooooo widzie ze raczej na was nie moge liczycccc a szkoda :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
pre_pl Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 oooooooooooo widzie ze raczej na was nie moge liczycccc a szkoda thumbdown thumbdown thumbdown thumbdown thumbdown thumbdown thumbdown thumbdown thumbdown kurcze chłopie... wczoraj napisałeś wieczorem posta... Ludzie pracują, a nie czekają na pytania, jak podłączyć lampy. Poczekaj może, co ? I jeszcze ten Twój komentarz...
grippen Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 to już było masz tu linka ja podłączałem wczoraj i sugerowałem się tym tematem i jest ok wciśnij i zobacz KLIK
Rekomendowane odpowiedzi