Cineksik Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Posiadam HP TouchSmart TX2 1050ew (tablet) i problem z nim związany, mianowicie chodzi o to, że przestała działać mi tradycyjna klawiatura, działa tylko wirtualna (ekranowa). Menedżer urządzeń nie pokazuje żadnych błędów. Macie jakieś pomysły :?:
1991Kamil Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 A rozkręcałeś ją? Bo mnie się tak kiedyś stało, że przyciski mi nie działały (dopiero po włączeniu klawy ekranowej i pobawieniu się nią) bo rozkręciłem ją żeby odkurzyć w środku i źle powkładałem gumki pod klawiszami. Coś było przyblokowane i nie działały
Cineksik Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 nie rozkręcałem, jest jeszcze na gwarancji także nie mogę :gwizdanie: , jak nic nie zdziałam to trzeba będzie oddać [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 20:33_________________________________________________Po konsultacji telefonicznej ze wsparciem technicznym HP zrobione (aktualizacja BIOSa i pare innych rzeczy)
Rekomendowane odpowiedzi