Opublikowano 20 Marca 201016 l Moja pompka wygląda tak i brak światła po otwarciu z pilota(dokładany) Moja pompka ma tylko dwie wtyczki a często są trzy i tu być może jest przyczyna
Opublikowano 22 Marca 201016 l Ja mam rok 95' i po otwarciu z pilota (również dokładany) światło wewnątrz auta się włącza
Opublikowano 25 Marca 201016 l Ja mam 96r. i po otwarciu i zamknięciu (przekręcenie ) kluczykiem światło gaśnie lub zapala się , niezależnie od otwartych czy zamkniętych drzwi . Niby mam moduł komfortu ( domykanie szyb i szyberdachu , podgrzewany bębenek ) to nie zauważyłem podgrzewanych sprysków .
Opublikowano 25 Marca 201016 l a czy ktoś komu światło się zapala może sprawdzić jaką ma pompkę w bagażniku? Z dwiema wtyczkami czy trzema i wtedy będzie wiadomo czy to była "opcja"
Opublikowano 25 Marca 201016 l Jak otwieram kluczykiem bagażnik to światełka też działają . A wtyczki sprawdze .
Opublikowano 25 Marca 201016 l Trzeba połączyć przewód sterowania pilotem na którym jest masa (-) w momencie otwarcia z jedną z krańcówek i będzie się zaświecało oczywiście przez diodę. Dzieje się tak jak jest fabryczny alarm to już było nawet w B4.
Opublikowano 25 Marca 201016 l moje autko z 96r tez ma rozpalanie swiatelka po otwarciu i gaszenie po zamknieciu w poprzedniej 97r tez tak bylo