speed31 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 WITAM mam problem tak jak w temacie A mianowicie bezpiecznik jest ok prąd dochodzi 11,6v ale przy obciążeniu nie ma prądu ( jak podłączam żarówkę ) sprawdzone miernikiem jakie powinno być napięcie dla żarówek?? gdzie idą kable od tej lampy? widziałem że wchodzą w przestrzeń błotnika i dalej nie mam pojęcia proszę o pomoc podejrzewam że są gdzieś przepalone dlatego bez obciążenia napięcie jest. proszę o POMOC [mod]W ciągniku rolniczym? - proszę używać prefix kolejne wątki niezgodne z regulaminem będą usuwane[/mod]
david_n Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Napiecie w instalacji samochodowej jest w granicach 12-15 V, dla zwyklej zarowki nie robi to wielkiej roznicy. Jakby kable byly przepalone to by nie bylo wogole napiecia na stykach w gniezdzie zarowki.
speed31 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 a jak są nadpalone?? i gdzie one idą bo chyba będę wymieniał cały przewód chce zobaczyć jakie napięcie jest na początku przewodów pomóżcie
Rekomendowane odpowiedzi