Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Wymiana zwyklego tunelu na t. z podlokietnikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegow, Chcialbym wyposazyc swoje A4 w podlokietnik ale zeby zbytnio sie z tym nie bawic zamierzam wymienic caly tunel na oryginalny z podlokietnikiem(na allegro mozna dostac za 300-400zl). i tu mam pytanie Ja mam A4 z 97r avant w wersji sprzed liftu, Jakiego tunelu szukac Czy z rocznika jaki ja mam ? Czy z wersji poliftowej tez bedzie pasowal?

Pozdrawiam

Opublikowano

Według mnie poliftowy też będzie pasował. Ten sprzedający ogłasza się u nas na forum w dziale sprzedam ma trochę tych podłokietników, sam zerknij: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1180508

Opublikowano

i tu mam pytanie Ja mam A4 z 97r avant w wersji sprzed liftu, Jakiego tunelu szukac Czy z rocznika jaki ja mam ? Czy z wersji poliftowej tez bedzie pasowal?

Pozdrawiam

rocznik obojętny, z polifta też podejdzie :good:

ja bym nie kupował całego tunelu, podłokietnik kupisz za ok 200zł, a dorezanie go do tunelu zajmuje jakąś 1h wraz z demontażem i montażem

Opublikowano

masz od spodu pod tunelem wytrasowane pod podłokietnik wystarczy czyms wyciąć :good:

Opublikowano

Ja to kupiłem jakiś rok temu, jest ok tzn spełnia swoją funkcję, wygląda ok ale gdybym miał kupować teraz to poszukałbym ori używki w dobrym stanie, ale tak czy inaczej myślę, że warto i pasuje P&P[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 14:53_________________________________________________tak teraz spojrzałem od tego samego gościa brałem, wysłał mi podłokietnik ale klapka miała złamany zawias, ale bez problemu dosłał nową :hi: i widzę, że cenę obniżył o 50 zł :good:

Opublikowano

ktos z forum sprzedaje podłokietnik poszukaj w dziale sprzedam :good:

Opublikowano

dzięki dzięki :hi: :hi:

Opublikowano

Ja dość długo szukałem podłokietnika, ale w kończu znalazłem. 200zł z przesyłką, razem z tunelem. Od passata jakoś mi nie pasuje w B5.

Opublikowano

Jest gdzieś na forum temat o montażu podłokietnika ?

Tunel zostaje stary.

Opublikowano

Przejrzyj "Zrób to sam" jestem pewien, że gdzieś tam widziałem taki temat. Niestety teraz coś nie mogę znaleźć... ;/

Generalnie musisz tak czy siak stary tunel wyjąć (2 śrubki z przodu po bokach i 1 z tyłu pod popielniczką), później dopasowujesz podłokietnik do tunelu (kawałek trzeba chyba wyciąć), zakładasz, dokręcasz i cieszysz się podłokietnikiem.

Opublikowano

Jest gdzieś na forum temat o montażu podłokietnika ?

Tunel zostaje stary.

Jesli nic nie znajdziesz zagadaj do Renia (Reniu) wiem ze on ostatnio montowal w B5

Opublikowano

Podziękował :hi: