jakub298 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Witam! Mam pytanie czy to normalne że rezerwa zapala się dopiero wtedy kiedy wskazówka podnosi się na około 3 mm? W innym audi z tym samym silnikiem widziałem że rezerwa zapalała się już przy tych czerwonych kreskach. Pozdrawiam
manqm Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 prawidłowo "komornik" powinien się zaświecić jak wskazówka pokazuje pierwszą czerwoną kreskę od prawej strony
michal_g84 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 a tak naprawdę to wszystko zależy od tego jak się pływak układa
klysek Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 moze ci sie plywak zwiesil i gtak c**jowo wskazuje w poprzednim samochodzie jak mialem rezerwa zapalala mi sie na cwiartce zbiornika
jakub298 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 jaki jest sposób na odwieszenie tego pływaka?
michu93 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wyciągnięcie go i wyczyszczenie. na forum jest temat jak to zrobic.
Rekomendowane odpowiedzi