Gość mmcv Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Witam , Jako ze czujnik uderzen czolowych od strony kierowcy mi sie konczy , mam 2 pytania : 1. czy ktos posiada taki czujnik na zbyciu numer 8E0 959 651 B 2. Moze ktos sie orientuje czy jesli wstawie czujnik o numerze 8E0 959 651 A to bedzie dzialal prawidlowo ?? - bo taki moge latwo dostac . dzieki z gory za odpowiedz .
Tedi35 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Nie mam czujnika ale może napisz cos więcej co oznacza ze ci gnije i dlaczego? To nie powinno sie zdarzyć.
Gość mmcv Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 zle sie wyrazilem ,czujnik traci swoje wlasciwosci (blad: usterka sporadyczna , zapala sie kontrolka airbag ), z poprzednim tyle ze po stronie pasazera dzialo sie to samo i wkoncu usterka statyczna i go wymienilem . Akurat wtedy latwo dostalem ten B a teraz mam ztym problemy wiec zapytalem czy A rowniez bedzie dzialal.
EUROCHIP Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Testowalem i niestety nie bedzie pasowal.
Gość mmcv Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Testowalem i niestety nie bedzie pasowal. dzieki wielkie wiec nie biore tego A ktokolwiek widzial , ktokolwiek wie prosze o kontakt (serwis ...ponad 300 - dziekuje naraize )
Rekomendowane odpowiedzi