Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Brillant Blau 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!!

CCCO to moje drugie wozidło , wcześniej był WV GOLF II 1.3 NZ ;)DSC02224.jpg

Szczerze jebało się co chwila :kox: .

Teraz jest CCCO i prawdopodobnie nie zmienię marki :good:

Moja CCCO ma silniczek 1.8T AEB z 98r.

Kupiony w 2010 luty i jak na razie nie ma grubych awarii :evil:

Wyposażenie Standardowe :wink4:

-kolor Diamond Blue

-centralny zamek

-2airbag

-klimatronik

-ABS

-2 x el.szyby

-el.lusterka

-1x podłokietnik

Wykonane zmiany:

CB Radio

Ściema Szyb

Lampy Przednie POLIFT

Podłokietnik Przedni

Podgrzewane lustra

Tłumik Sport

ProPerfekt typ II

Wskaźnik Doładowania

Felgi 18'' Borbet BS

Gwint TuningArt

LPG

Planowane mody :

FMIC

Większa turbinka K04 ?

...

Foty :

Sesja 2011-06-24

DSC00980.jpg DSC00983.jpg

Nowe felgi :) 2013-06-01

Na sprężynach obniżających ..

20130613_163355.jpg

Tu na gwincie tuningArt ;)

auto_1.jpg

Opublikowano

Więcej zdjęć prosimy

Opublikowano

Zabierz ze sobą kobietę na przejażdżkę będzie pachnieć :>

Opublikowano
  • Autor

a to by musiała byc cały czas :decayed:

Opublikowano

Chcesz propozycję modów? Oto one (na dobry początek miłego użytkowania :a4fan: ):

1. najważniejsza rzecz to kierownica obszyta skórą albo dodatkowo zmiana na S-line (trój ramienna),

2. podłokietnik przedni (bo jak piszesz masz tylko jeden - domyślam się, że w tylnej kanapie).

Osobiście nie podoba mi się przeróbka reflektorów typu "bad look", te brewki trochę tandetą zalatują.

Opublikowano

Dobra baza na dalsze mody.

Zerwał bym te brewki, i myślał bym nad jakąś nową felą.

Opublikowano

Całkiem spoko biedak :good: jak dla mnie to przydałoby się obszyć kierownicę skórą i wymienić radio na oryginalne albo jakieś niegryzące się z deską rozdzielczą i te brewki faktycznie do wyrzucenia bo zalatuje małomiasteczkową beemką. Te piętnastki, na których stoi auto proponuję obuć w zimówki, a na lato kupić ładny komplet drugich kół 16 albo 17 cali bo na większych ładnie wygląda, ale to nie jazda.

Opublikowano

Przede wszystkim ładna fela na lato min. 17" :wink4: i koniecznie zdejmij te brewki.

Co to za halogeny :blink:

Opublikowano
  • Autor

brewki juz byly jak kupilem nawet mi one nie przeszkadzaja he ...

a co do felunku to gdzies za 3 miesiace

a halogeny to ktos sam se zrobil

Opublikowano

brewki juz byly jak kupilem nawet mi one nie przeszkadzaja he ...

a co do felunku to gdzies za 3 miesiace

Mi też nie przeszkadzały jak kupiłem a4ke, zobacz u mnie w temacie :decayed:

Opublikowano

A czy DOA to nie czasem Oława ;)? Kup sprężyny KW -30 mm (jak dobrze trafisz to za 250 zł), felgi 17stki na lato i kierownica od S-line. Moim zdaniem możesz zacząć od tego. Jeżeli chcesz większe mody to śmigaj do Dynosoftu na Psie Pole po chip-a i jeszcze troszkę koników dojdzie ;). Ładne lampy ale brewki wszystko psują! I proszę, nie wkładaj do nich jakiś niebieskich xeno-HIDów 6000 albo więcej bo już patrzeć nie mogę jak ludzie na tym jeżdzą i świecą na niebiesko. W sumie masz soczewki więc oryginalna barwa 4300 będzie ekstra wyglądała! Obniżenie -30mm i kiere możesz sobie podpatrzeć u mnie, felg jeszcze się nie dorobiłem ;)

Opublikowano
  • Autor

ja jestem jelcza ale mieszkam we wro he jeszcze sie zastanowie z tymi brwiami

Opublikowano

Do tego minimum 17' to bym podchodził z dystansem, szczególnie jeżeli robisz dużo km, a nie głownie patrzysz na samochód, idzie dostać qrwicy jeżdżąc po różnych nawierzchniach lepszych i gorszych. Wiem, że tu pośród niektórych panuje kult wielkiego koła, ale szkoda nerwów, felg i zawieszenia, moje zdanie :wink4:

Opublikowano

Ja też uważam, że w naszych warunkach "wielkie" felgi to przerost formy nad treścią, za dużo "lat" nas dzieli od niemieckich równych autostrad - szkoda keszu.

Ale te brewki to naprawdę tandeta jakich mało - masz w miarę ładne lampy szkoda psuć takiego widoku.

Opublikowano

Jak dla mnie :good: choć te zdjęcia mi coś nie grają bo tu troszku czarna a tu bardziej granatowa :mysli: no ale może światło, I czemu nie ma z przodu poliftowego zderzaczka, nie zakładali od 98? O fele aż się prosi, dziś u we Wrocku widziałem eske i zakochałem sie w tym felunku jak zobaczyłem go na żywo a wczesniej mi nawet nie podchodził więc proponuje ci taki :kox:

Brewki (każdy ma inny gust :notworthy:)

Opublikowano

Zderzak jest "normalny" dla tej wersji, maja-m co Ty w nim widzisz czego ja nie zauważam?

Opublikowano

Do tego minimum 17' to bym podchodził z dystansem, szczególnie jeżeli robisz dużo km, a nie głownie patrzysz na samochód, idzie dostać qrwicy jeżdżąc po różnych nawierzchniach lepszych i gorszych. Wiem, że tu pośród niektórych panuje kult wielkiego koła, ale szkoda nerwów, felg i zawieszenia, moje zdanie :wink4:

To racja. Dla mnie jak na nasze warunki to max 17. Ja na tę chwilę jeżdzę ba 15stkach i już czasem boje się o felgi i opony. Do dopiero 19stki jak ktoś zakłada. Inna sprawa jak masz 2 auta- jeden do zabawy, drugi do normalnej jazdy...[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 09:12_________________________________________________

ja jestem jelcza ale mieszkam we wro he jeszcze sie zastanowie z tymi brwiami

Jak kiedys będziesz chciał zobaczyć różnicę między naszymi silnikami to daj znać. Ciekawi nie jak jeżdżą 150tki...

Opublikowano
  • Autor

pewnie

Jak kiedys będziesz chciał zobaczyć różnicę między naszymi silnikami to daj znać. Ciekawi nie jak jeżdżą 150tki...

jak bede jechał do jl to dam znac , a co do różnicy to twój pewnie lepszy:D

Opublikowano

Zderzak jest "normalny" dla tej wersji, maja-m co Ty w nim widzisz czego ja nie zauważam?

Myślałem że od tego rocznika jest już zakładany ten z halogenami :notworthy:

Opublikowano

Zderzak z halogenami był montowany w modelach po II lifcie ( rocznik 98' to tylko I lift).