Raftik Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam Dzisiaj ciągnąłem kabel antenowy CB Radia i chciałem go puścić przez zaślepkę w lewym błotniku od strony wewnętrznej bagażnika (z przewodem chyba od centralnego zamka). Niestety jak ruszyłem tą gumę to się rozleciała w rękach, tymczasowo zaślepiłem jakąś pianką którą wyciąłem w kształt kółka i puściłem w nim kable co przedstawiam na fotkach: Proszę Panowie podpowiedzcie mi czym można skutecznie zastąpić ta zaślepkę lub ewentualnie gdzie można dostać taką zaślepkę gumową oryginalną w rozsądnej cenie ? dodam, że dzisiaj dzwoniłem do ASO to facet mi zaśpiewał 96 zł za zaślepkę z przewodem który jest integralną częścią tej zaślepki no rece opadają - za kawałek gumki tyle kasy Może ktoś z Was ma taką na zbyciu ? chętnie kupię w rozsądnych pieniążkach.
Bonzaty Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 poszukaj na szrocie teraz rozbierają czasami angliki i takie pierdoły to nie mają dla nich znaczenia chociaż ja szukam wkrętów do wanny pod silnikiem bo pogubiłem i znalazłem tylko na allegro po 6 zł za sztukę ale chyba nie będzie wyjścia i będę musiał kupić
Raftik Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ok problem rozwiązałem, kawałek gumy o grubości 1 cm dociąłem, wywierciłem dwa otwory pod kątem na kable i jest OK. Temat można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi