robert22ff Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 witam.od pewnego czasu mam dziwne stuki w okolicy skrzyni.stuki słyszalne sa przy ruszaniu i chamowaniu.sa to takie 3-4 stukniecia pod rzad,przy ruszaniu i to samo przy chmowaniu.a tak to cisza.co byc moze? dodam ze uczucie jest takie jak by cos sie przesuwalo raz do tylu a raz do przodu.pomocy.
GILI Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Sprawdź łapę przy skrzyni biegów,znajduje się z prawej strony. Zdarza się że materiał z czasem nie wytrzymuje i łapa pęka.
robert22ff Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 chodzi o łape ktora lezy na poduszce?
GILI Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 tak. znajduje się tak gdzieś pod nogami pasażera.[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 20:27_________________________________________________mam gdzieś zdjęcie w innym kompie. jak byś miał ją uszkodzoną to jest jej nr 8D0399114AC.
robert22ff Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dwumas,? przy chamowaniu? :gwizdanie:chyba nie.[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 17:23_________________________________________________pomocy,obiawy sie nasilają. to według mnie stuka gdzies nad skrzynia biegow i miedzy drazkiem zmiany.czy miedzy skrzynia a gora tunelu sa jakies polaczenia ktore moga sie poluzowac,wyrobic?
robert22ff Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 w jaki sposob to zrobic? na oko sa ok.
Rekomendowane odpowiedzi