Opublikowano 4 Marca 201511 l Autor Próbowałem nie działa Za mała dawka za małe stężenie procentówDla Ciebie za duże hahaha Nigdy nic nie wiadomo
Opublikowano 4 Marca 201511 l musti dobrze gada wpadaj na spota to na żywca oblukasz narazie tylko jest na tyle dystans w piątek przyjdą na przód to pewnie na następny tydzień już na aucie będą
Opublikowano 4 Marca 201511 l Próbowałem nie działa Ćwiara spirytu , sok z dwóch cytryn , 2 łyzki miodu , 150-200ml wody , WYKAPAĆ SIE , PRZYGOTOWAĆ KOJO , wymieszac , wypić i połozyć sie spać.
Opublikowano 5 Marca 201511 l Ehhh tylko antybiotyk pomógł. Dziś hyba 15 dzień choroby ciekawe czy bez przeciwbolowych .
Opublikowano 6 Marca 201511 l Autor Ogłoszenie Parafialne Zbieramy się i lecimy kiedy na GOKARTY do W-wy polatać ?
Opublikowano 7 Marca 201511 l Autor Termin jest do dogadania Może za tydzień w niedzielę by ktoś się chciał wybrać ?
Opublikowano 7 Marca 201511 l babka pod sklepem mnie delikatnie zarysowała prawie nie widać będzie chajs oj będzie chajs