Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Wariująca elektryka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem ze swoim audi a4:

na początek przestał działać pilot w kluczyku, po odpaleniu podczas jazdy miałem dziwne objawy: przygasało podświetlenie zegarów, zapalało się i gasło samoczynnie podświetlenie wnętrza, pojawił się błąd, później jeszcze zapalała się i gasła kontrolka od hamulców, radio nie dało się włączyć, jakoś dojechałem, a dzisiaj posprawdzałem bezpieczniki ale niby wszystko ok, ale pilot nie działa radio już się włącza, błędów żadnych nie pokazuje ale nie działa oświetlenie wnętrza, proszę o pomoc

Opublikowano

Wygląda jakby gdzieś masy nie było. Sprawdź kable masowe przykręcane do nadwozia pod maską bo tam najczęściej śniedzieje. Możliwe też, że masz zawilgocony moduł komfortu.

Opublikowano
  • Autor

a gdzie znajduje się ten moduł komfortu

Opublikowano

w nogach pasażera-musisz wykładzine odsunąć,właściwie to pod nogami pasażera :wink4:

Opublikowano

w nogach pasażera-musisz wykładzine odsunąć,właściwie to pod nogami pasażera :wink4:

A nie czasami pod nogami kierowcy... W wersji UK rzeczywiscie pod nogami pasazera :tongue4:

Opublikowano

A nie czasami pod nogami kierowcy... W wersji UK rzeczywiscie pod nogami pasazera :tongue4:

no tak-pomyliło mi się :wink4:
Opublikowano

masz na 100% modul komfortu zalany i jak bedziesz mial wode to radze poszukac miejsca skad leci w 80% jesli auto dostalo przodem to skrzynka od komputera leci