vtec21 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam ! Potrzebuję moduł komfortu do mojej A4 (B6) 2001 r. Stary moduł (czyt. zalany) mam o numerze: 8E0 959 433 AM. Z tego co się zoorientowałem na szybko (allegro), ciężko znaleźć moduł z końcówką AM. Zwracam się z pytaniem do osób które sa mocno w temacie. Czy pasowałby jakiś zamiennik ? Jeśli tak to proszę o nr kat. Czy muszę szukać modułu z identycznymi numerami? Liczę że któryś z kolegów ma większa wiedzę na ten temat i będzie mi w stanie pomóc [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 16:44_________________________________________________Widzę, że nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie. Temat już nieaktualny bo udało mi się uzyskać informacje od mechanika. Także zamieszczam również tutaj informacje bo w przyszłości mogą się komuś przydać, jeśli będzie miał taki sam problem. A więc pasują również moduły o końcówkach: AG, AJ, AK, AH. Pozdrawiam
domjenick Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 gdybyś najpierw poszukał-pewnie obeszłoby się bez mechanika http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_zamiennik_modulu_komfortu_ac-t103213.0.html;msg1188371#msg1188371
Rekomendowane odpowiedzi