grzesiek88 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam Sprawa wygląda tak wpadłem w dziure w rozwaliłem felgę była policja zdjęcia świadkowie mam pytanie jakie mam szanse na jakieś odszkodowanie?? Miał ktoś podobną sytuacje?? Z góry dziękuje za pomoc :>
Szamek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 a dlaczego masz nie mieć szans na odszkodowanie? znajdź właściciela drogi dowiedz się od niego kto mu ją ubezpiecza, jedź i zgłoś szkodę. jeśli masz jakiś protokół, notatkę policyjną itp. bierz wszystko ze sobą i przedstaw mu od razu. jeżeli masz pękniętą tylko felgę to dobra sprawa bo możesz ją mieć w bagażniku ze sobą i od razu pokazać. :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jeśli felga poszła to sprawdź również zawieszenie, ponieważ mógł pójść jakiś wahacz np przy okazji
A-rek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 znajomy mial taka sytuacje i dostal odszkodowanie ale bardzo dlugo na nie czekal
grzesiek88 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 wiem że nikt mi kasy od razu nie da sprawdze zawieche w poniedziałek dzięki koledzy
Rekomendowane odpowiedzi