Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] SPOTY BRZESKIE, 01-05-2014, Czwartek , godzina 19:00 ,McDONALD BRZESKO!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany ;) my w brzesku juz spotow nie mamy? ;/ ja jestem 25marca do 3 kwietnia moge w tym czasie zawitac jak cos ogarniecie

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 114,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

Rybaaa Ty sie tu nie pod smiej ;) uu was z organizacja tez biednie;p haha

Opublikowano
  • Autor

mi może też się uda poskładać auto to można coś wykminić ;)

Opublikowano

Ja jak powiedzialem miedzy 25 a 3 kwietnia jestem chetny ;) jak cos to pisac . Aaa co tam slepy skladasz ?

Slepy bo mialem sie pytac Ciebie zadowolony z chlopakow co przy lakierze Ci modzili ?! Powiedz mi odprysku na lakierze niee zrobi co?

Opublikowano
  • Autor

Ja jak powiedzialem miedzy 25 a 3 kwietnia jestem chetny ;) jak cos to pisac . Aaa co tam slepy skladasz ?

Slepy bo mialem sie pytac Ciebie zadowolony z chlopakow co przy lakierze Ci modzili ?! Powiedz mi odprysku na lakierze niee zrobi co?

Zadowolony ;) nie to auto, odpryski widać jedynie bardziej tę co były, bo wiadomo że tam ten lakier jest minimalnie ścięty, a z obiciami czy wgniotkami oni nic nie zrobią ;) osobiście szczerze polecam ;)

Co do spota wieczorem z kompa zmienię datę w nagłówku to może ktoś się nawinie jeszcze :D

Opublikowano

To jak wlatujesz od brzeska na miasto po lewej stronie jest co ? Tam gdzie nissan stoi na xxr chyba co ? Powiedz mi Panie ile taka przyjemnosc bo sie przymierzam wlasnie do chlopakow oddac . Slepy i jeszcze jak robiles camber 3 stopnie na podkladkach ? Jesli mozna wiedziec gdzie takie nabyc ;)

Opublikowano
  • Autor

Tak to tam,ten nissan to właściciela właśnie ;)Ja miałem inaczej liczone ;) najlepiej ich pytaj, szukaj ddcardetailing Bochnia na fb ;)

Całe cambery brałem od chłopaków z CamberGold znajdziesz ich też na fb, ja jeszcze nie zdążyłem założyć od tamtego roku :D

Opublikowano

Slepy to pojedziesz moja i bede mial liczone tak samo hahah ;) jak miales fot ze montujesz camber 3stopnie ostatnio Paniee ;p . Mowisz cambergold haha , jak Ambergold hahha . Slepy ogarnijmy spota od 25 marca do 3kwietnia bo w ten czas bede to bym mogl podjechac .

Opublikowano
  • Autor

Slepy to pojedziesz moja i bede mial liczone tak samo hahah ;) jak miales fot ze montujesz camber 3stopnie ostatnio Paniee ;p . Mowisz cambergold haha , jak Ambergold hahha . Slepy ogarnijmy spota od 25 marca do 3kwietnia bo w ten czas bede to bym mogl podjechac .

bo cały czas leżą i czekają na swój czas :D, nie mają tam aż tak drogo, napisz do nich, a napewno się dogadacie zaraz wrzucę w tytuł daty, może ktoś się jeszcze skusi :)

Opublikowano

Ile mniej wiecej placiles ?;) jak sie cos w tym czasie ktos zglosi to ja bede na pewno . Mlody moj nie wiem skad zamawial do jetty ;) obecnie nie mam za bardzo czasu , ale tez wrzuce cambera

Opublikowano
  • Autor

350zł za komplet 3* ;)

Opublikowano

Mowisz o dwoch sztukach co ?;) noo too powiem Ci ze sporo slepy . Ale mowisz o podkladkach co ? Wiem ze mlody moj jakies nie cale 200zl placil

Opublikowano
  • Autor

Mowisz o dwoch sztukach co ? ;) noo too powiem Ci ze sporo slepy . Ale mowisz o podkladkach co ? Wiem ze mlody moj jakies nie cale 200zl placil

tak komplet na oś ze śrubami, to jest całość nie pojedyńcze podkładki pod każdą śrubę...

11846535_1674444462776889_13599349705152

Opublikowano

Yhyymm . O takie cos mi chodzi Panie ;) dawaj dokladnie 180zl tylko sam tyl nie na kazde kolo

• 2 lata później...
Opublikowano

Cześć co powiecie na zorganizowanie większego spotkania np w Krakowie? Fajnie by było zebrać jak najwięcej osób i nie tylko z Małopolski :)