Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] SPOTY BRZESKIE, 01-05-2014, Czwartek , godzina 19:00 ,McDONALD BRZESKO!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slepy --dzięki

A ten Elmiś to dobry -solidny fachowiec ?

Jeżdzę z tym już miesiąc więc moge poczekać jeszcze kilka dni ale żeby trafic do dobrego elektronika

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 114,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Slepy --dzięki

Jeżdzę z tym już miesiąc więc moge poczekać jeszcze kilka dni ale żeby trafic do dobrego elektronika

Dobry, robiłem u niego kilka aut i wszystko ok;), tylko czasowy też jest kiepsko, bo non stop full aut pod warsztatem;)

Opublikowano
Slepy --dzięki

Dobry, robiłem u niego kilka aut i wszystko ok;), tylko czasowy też jest kiepsko, bo non stop full aut pod warsztatem;)

Dragun z Brzeska wspominał coś o gościu ALSAT GRZEGORZ DUDA z Bochni. Słyszałeś coś o nim?

Opublikowano
  • Autor
Slepy --dzięki

Dragun z Brzeska wspominał coś o gościu ALSAT GRZEGORZ DUDA z Bochni. Słyszałeś coś o nim?

nie niestety nie:kwasny:

Opublikowano
Slepy --dzięki

Ten to dopiero cierpi na brak czasu. A Ty chcesz wymienic silniczek czy naprawić jego sterowanie?

Opublikowano
Slepy --dzięki

Ten to dopiero cierpi na brak czasu. A Ty chcesz wymienic silniczek czy naprawić jego sterowanie?

Mariusz- żebym ja to wiedział- silniczki pracują nawet gdy włączony jest off i jeszcze z 2 minuty po wyjęciu kluczyka ze stacyjki-tak coraz powolniej -coraz ciszej -takie bzz-bzz ::) tak jakby się cały czas ustawiały

Opublikowano

To prędzej wybierz się do Kucybały w Bochni, jest gość specyficzny w podejściu do klienta, ale nie jest takim "magikiem" jak Pan Duda

Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Gość na raz robi elektrykę, elektronikę, montaż anten, alarmów w domach i chooy wie co jeszcze. Przez to nie ma za wiele czasu na samochody, a ja takich "specjalistów" nie lubię. Wolę gdy ktoś bierze się za jedną robotę, a nie wiele na raz i opowiada jakim to jest specem. Ale to moje odczucia, wiele osób go chwali. El- Misia omijam z dala, Kucybała ma specyficzne podejście do klientów, ale na robocie się zna. Mogę Ci dać namiar na jednego bardzo dobrego gościa koło Gdowa, ale to już kawał drogi od Ciebie

Opublikowano
  • Autor
Gość na raz robi elektrykę, elektronikę, montaż anten, alarmów w domach i chooy wie co jeszcze. Przez to nie ma za wiele czasu na samochody, a ja takich "specjalistów" nie lubię. Wolę gdy ktoś bierze się za jedną robotę, a nie wiele na raz i opowiada jakim to jest specem. Ale to moje odczucia, wiele osób go chwali. El- Misia omijam z dala, Kucybała ma specyficzne podejście do klientów, ale na robocie się zna. Mogę Ci dać namiar na jednego bardzo dobrego gościa koło Gdowa, ale to już kawał drogi od Ciebie

Zajd?

Opublikowano

Si senior

Opublikowano

Gdów to nie koniec świata:) 32 km

rozumie że lepszy od tych co pisaliśmy wczesniej

Opublikowano

Slepy, zmieniasz lampy?

Opublikowano
  • Autor
Slepy, zmieniasz lampy?

No będę chciał zrobić czarne ramki, ale to chyba będę swoje przerabiał, a co?

Opublikowano

Gdybyś sprzedawał to pewnie bym przytulił. Dobrze pamiętam, że tam masz bixa od gwertego?

Opublikowano
  • Autor
Gdybyś sprzedawał to pewnie bym przytulił. Dobrze pamiętam, że tam masz bixa od gwertego?

tak:wink: gwerty robił, ale raczej bede je rozklejał, i malował, lecisz jutro na sącz?

Opublikowano

Ja jutro chyba lecę :)

Opublikowano
  • Autor
Ja jutro chyba lecę :)

A nie jedziesz na Tuning Battle?

Opublikowano

Niee, byłem na szkoleniu i dopiero dzisiaj wróciłem... A zgłoszenia tez nie wyslalem :( Ty jedziesz?

Opublikowano

Ja lecę siorkę i znajomą na Berlin rzucić. Katorga mnie czeka bez tempomatu.