Opublikowano 10 Maja 201412 l Autor Niee, byłem na szkoleniu i dopiero dzisiaj wróciłem... A zgłoszenia tez nie wyslalem Ty jedziesz? Nie ja z rana Słowacja, a jak bede wracał to wpadam do Sącza:wink:, A masz jakies plany na przyszłą niedziele, szykuje sie otwarcie sezonu w Bałtowie, i ja sie wybieram:wink:
Opublikowano 10 Maja 201412 l Autor https://www.facebook.com/events/221377178058941/?fref=ts ma być kilku Battalionowców, także poziom powinien byc dobry:wink:
Opublikowano 10 Maja 201412 l Autor Nie nie, termin mi się pasuje... ja nie przeszedlem selekcji:facepalm:
Opublikowano 11 Maja 201412 l 1450km odbębnione. Zgadujcie jakie mi spalanie 1.8t przy jeździe 140-150 wyszło. ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- I defilada nowych RSek koło Berlina mnie objechała, po kilka sztuk RS6 RS4 RS7, na fabrycznych blachach jeszcze. Konkret fury, i zapier... jak burza.
Opublikowano 18 Września 201411 l Jest ktoś w naszych okolicach kto zajmuje się wymianą liczników? Chodzi mi o zmiane na kolor.
Opublikowano 25 Września 201411 l to co Hobot Jurków nie ogarnia tego? Piotrek wiesz nie ten Jurków koło Czchowa...
Opublikowano 28 Listopada 201411 l Witam PrezesówNie ma ktoś Taniego zderzaka przed+liftowego przedniego.Może być rozwalony i niekompletny byle był tani ?
Opublikowano 30 Grudnia 201411 l Witam wszystkich Orientuje się ktoś może gdzie w naszych okolicach dostanę oryginalnego motula lub liqui moly ?? zależy mi na czasie Edit: Olej wymieniony Edytowane 31 Grudnia 201411 l przez shakal
Opublikowano 2 Kwietnia 201511 l Witam, jakiego dobrego mechanika do Małysza polecicie w Brzesku lub okolicach?
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l Witam, jakiego dobrego mechanika do Małysza polecicie w Brzesku lub okolicach? Siema, to zalęży co masz do roboty przy tym Audi
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l Tomasz co tam u ciebie?napisał byś od czasu do czasu w tym wątku bo nie dlugo to go zamkną ryby biorą?ja dzisiaj karte opłaciłem.
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l Witam, jakiego dobrego mechanika do Małysza polecicie w Brzesku lub okolicach? Siema, to zalęży co masz do roboty przy tym Audi Jak na razie nic, i oby jak najdłużej, ale chcę się rozeznać w temacie, żeby potem nie szukać na szybko. Wiem, że dieslami zajmuje się Dudek(a raczej jego teść) ale nie wiem czy robi wszystko. U Rzennego robiłem dwa auta, i mówiąc szczerze mam mieszane uczucia.