Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] SPOTY BRZESKIE, 01-05-2014, Czwartek , godzina 19:00 ,McDONALD BRZESKO!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i po mini spociaku :)

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 114,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

mini spociak? słyszałem ze 8 osób było :gwizdanie:

Opublikowano

Jakbyś był to byś wszystko wiedział :cool1:

Opublikowano
  • Autor
:naughty:
Opublikowano
  • Autor

sorki że mnie nie było, ale nie dałem rady, padam na pysk :decayed:

Opublikowano

Taaa zimno jak byk było. :kox:[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 01:09_________________________________________________Grześku i Przemku pytanie mam, wczoraj się u mnie dwa lusterka składały? :kox:[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 14:42_________________________________________________W sumie już nicz bo się zaczęły zwijać oba. :wallbash:

Opublikowano

No tak, oba się składały...

Opublikowano
  • Autor

Taaa zimno jak byk było. :kox:[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 01:09_________________________________________________Grześku i Przemku pytanie mam, wczoraj się u mnie dwa lusterka składały? :kox:[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 14:42_________________________________________________W sumie już nicz bo się zaczęły zwijać oba. :wallbash:

masz składane lustra? Włoszka?

Opublikowano

oba się zwijały :decayed:[br]Dopisany: 16 Październik 2010, 09:07_________________________________________________

masz składane lustra? Włoszka?

Hameryka :polew:

Opublikowano

Włoszka. ^^ Co z tego jak prawe ukur*** prawie dzisiaj. Lustro poszło w mak. Dajcie spokój kurde.

Dostanę gdzieś w Brzesku samo szkło podgrzewane prawe, tylko nie takie żeby była lipa? :P

Opublikowano
  • Autor

Włoszka. ^^ Co z tego jak prawe ukur*** prawie dzisiaj. Lustro poszło w mak. Dajcie spokój kurde.

Dostanę gdzieś w Brzesku samo szkło podgrzewane prawe, tylko nie takie żeby była lipa? :P

szukaj na allegro, albo na jakimś szrocie, ja szukam lewego grzanego :decayed:

Opublikowano

łoj... o co zahaczyłeś?

Opublikowano

O lusterko drugiej baby. Na wsi mamy takie jedno miejsce co stawiają samochody centralnie na drodze. Stało hmmm 5 samochodów, ja byłem na wysokości drugiego zza lewego łuku wyjechała babka jakimś Hyundaiem i ni ciula zawadziłem o lusterko samochodu, które stało z boku. Ni ciula nie wyhamowałbym bo miałem z 50.

Dobrze że kurda nie poszło całe lusterko tylko samo szkło.

A wiecie może gdzie załatwiać sprawy aby tam wstawili b-36? :D Sołtys powiedział że nic z tym robił nie będzie żeby sobie dzwonić na policję, a inspektor ruchu drogowego powiedział idźcie do sołtyska. I koło się zamyka.

Opublikowano

rozpierdol z rozpędu jakie auto to się nauczą :decayed: albo okręć jakie czeroną wstążką taki jak są przy wypadkach :hi:

Opublikowano

Inny motyw jest w planach. :D Dachowanie. :evil:

Opublikowano

Inny motyw jest w planach. :D Dachowanie. :evil:

niech by było :decayed:

Opublikowano

Grzesiek Ty coś mi tam o VAGu mówiłeś. :P Gdzie się podłączyć mogę? :mysli: