Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] SPOTY BRZESKIE, 01-05-2014, Czwartek , godzina 19:00 ,McDONALD BRZESKO!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i po spocie

dzieki grzesiek za przybycie

szkoda ze nas było tylko dwóch

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 114,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O ile przyszły spot będzie najwcześniej w piątek 08.10.10 to będę miał wiele pytań do was na różne tematy. Trzeba odpicowywać pomalutku samochodzik, bo perełką nie jest.

Opublikowano

O ile przyszły spot będzie najwcześniej w piątek 08.10.10 to będę miał wiele pytań do was na różne tematy. Trzeba odpicowywać pomalutku samochodzik, bo perełką nie jest.

pisz na forum o tym co cie martwi i bedziemy pomału rozwiazywac problemy

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi::wink4:
Opublikowano
:dziura:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 11:47_________________________________________________Tomek i jak zrobiłeś ten samopoziom??
Opublikowano

Grzesiek to Twoje auto stoi czasami w bochni na ul trudnej? juz ze 3 razy widzialem

Opublikowano

:dziura:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 11:47_________________________________________________Tomek i jak zrobiłeś ten samopoziom??

jutro jade sprawdzic vagiem co sie tam popsuło

a co do gwinta to czytałem ze nie podejdzie od golfa 4

Opublikowano

Grzesiek to Twoje auto stoi czasami w bochni na ul trudnej? juz ze 3 razy widzialem

stoi bo czasem tam pracuje jak na zastępstwie jestem jak będziesz widział to wpadaj :hi: jutro np jestem :cool1: zapraszam :naughty:[br]Dopisany: 01 Październik 2010, 23:07_________________________________________________

jutro jade sprawdzic vagiem co sie tam popsuło

a co do gwinta to czytałem ze nie podejdzie od golfa 4

no niestety nie podejdzie :wallbash: a dobra kasa :wallbash:

Opublikowano

Panowie gdzie kupujecie części w naszym mieście? Ja zawsze kupuję u Domagałów bo mają wszystko na miejscu a jak nie mają to momentalnie sprowadzają. :)

http://images35.fotosik.pl/124/2c9462de3c739379.jpg Potrzebuje sam ten środkowy przełącznik.

Zmieniał ktoś z was żarówki podświetlania licznika? Mam spalone górne lampki przy obroto i prędkościomierzu. Będę się za to musiał w piątek wziąć od rana. Zejdzie do wieczora bo rozrząd będziemy wymieniać.

Grzesiek Ty będziesz dokładnie wiedział co kupić do ADRa, bo na tym sklepie z tych katalogów wybierać to czarna i magia. Rolka prowadząca, rolka napinająca, tłumik drgań, pasek, od razu pompa wody.

Wymieniać od razu wszystkie paski, od alternatora i pozostałego osprzętu?

Opublikowano

Zarowki ja zmienialem. Czesci nie kupowalem bo odstawilem do mechanika :cool1:

[br]Dopisany: 02 Październik 2010, 17:43_________________________________________________

Rolki wymien ale paski jak sa dobre to mozesz zostawic chociaz wszystko za jednym razem bys mial :kox:

a co ci sie stalo z tlumnikiem drgan?

Opublikowano

Nic się chyba nie stało ale wiem, że jest i pytam czy go od razu wymieniać? :)

Opublikowano

jak nic się nie dzieje to zostaw :decayed: mi się rozleciał to zmieniłem :przebiegly:

Opublikowano

stoi bo czasem tam pracuje jak na zastępstwie jestem jak będziesz widział to wpadaj :hi: jutro np jestem :cool1: zapraszam :naughty:

no dobra, ale gdzie konkretnie? elektronarzedzia?

Opublikowano
  • Autor

stoi bo czasem tam pracuje jak na zastępstwie jestem jak będziesz widział to wpadaj :hi: jutro np jestem :cool1: zapraszam :naughty:

tak :wink4:, panowie organizujemy jakiegoś spota w czwartek, bo ten tydzień robię w kraku, to moze bym zdązył wpaść na spota :naughty:

Opublikowano

tak elektronarzędzia :naughty:

tak :wink4:, panowie organizujemy jakiegoś spota w czwartek, bo ten tydzień robię w kraku, to moze bym zdązył wpaść na spota :naughty:

to może standard czwartek?? a mi k**wa gość wcofał w przód i zderzak to wyrzucenia :wallbash:

ale może od esy będzie albo napewno polift :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a co z ledami :mysli:, pfrzeżyły, mi na parkingu jakiś hakiem w zdesio wjechał, i pękł lakier :wallbash:

Grzesiek na allegro wisi, eskowy bez jednej bocznej kratki za 800zł chyba :naughty:

montowałeś już te czerwone lampki w boczki?[br]Dopisany: 05 Październik 2010, 21:27_________________________________________________

http://moto.allegro.pl/audi-s4-96-00-zderzak-przedni-z-belka-a4-s-line-i1220435276.html

http://moto.allegro.pl/audi-s4-s-4-1995-2002-rs4-rs-i1230686578.html

http://moto.allegro.pl/s4-b5-95-zderzak-przod-belka-kratki-zaslepki-i1259113650.html

http://moto.allegro.pl/zderzak-przod-audi-a4-s4-s-line-i1255496506.html

Opublikowano

wszystko żyje :> tylko zderzak pierdyknął ma ku**s szczęście że ramka klubowa żyje bo bym na milicje zadzwonił :decayed: