Opublikowano 11 Września 201015 l Postaram się do Was wpaść. Ten Lidl to jest koło stacji tak ? wpadaj Młody dawno sie z tobą nie widzialem Postaram się być
Opublikowano 11 Września 201015 l Postaram się do Was wpaść. Ten Lidl to jest koło stacji tak ? Zapraszamy :> to jest przy E4 zjeżdzasz tym samym zjazdem co na Statoil [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 16:42_________________________________________________a może i David_n nas odwiedzi i nowego furacza pokaże Zapraszamy bylem od 18 do 18:15 ale nikogo nie bylo a troche sie spieszylem
Opublikowano 11 Września 201015 l Jak mi nic nie wyskoczy we czwartek 16-tego to podjadę do was na spota
Opublikowano 11 Września 201015 l no k**wa jak ma być najwięcej ludzi to mi coś wyskoczy chyba w czwartek już we Francji będe
Opublikowano 11 Września 201015 l no ku***a jak ma być najwięcej ludzi to mi coś wyskoczy chyba w czwartek już we Francji będe Może się wyrobisz jeszcze
Opublikowano 12 Września 201015 l Autor No to szykuje się niezły spocik widzę, trzeba wziąść Lustro i parę fotek trzasnąć , Grzechu po kiego do żabojadów jedziesz?
Opublikowano 12 Września 201015 l ok będziemy rządzić Grzesiu kiedy sie widzimy nie ożeń mi tam naklejki dla mnie
Opublikowano 12 Września 201015 l ok będziemy rządzić Grzesiu kiedy sie widzimy nie ożeń mi tam naklejki dla mnie Sprzedam żabojadom na grube pieniądze jak wróce to rezerwuje termin w grafiku na syte picie
Opublikowano 13 Września 201015 l Autor ok będziemy rządzić Grzesiu kiedy sie widzimy nie ożeń mi tam naklejki dla mnie Sprzedam żabojadom na grube pieniądze jak wróce to rezerwuje termin w grafiku na syte picie No to możememy się ustawić po Twoim powrocie na jakieś , a tak apropo, kiedy wracasz