Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] SPOTY BRZESKIE, 01-05-2014, Czwartek , godzina 19:00 ,McDONALD BRZESKO!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 114,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

na wiosne mi opylisz 1be :polew:

zostanie raczej, do zimowego setupu :decayed:, na następną zimę jakaś 17 na zimówcę i bedzie :good:

Opublikowano

paweł a ty gwinta przed zimą ścigałeś?? i seryjne ci się posypało tak?? czy to gwint się zj***ł??

Opublikowano

kufa grześ no w pytkę, to 4x4, czy zwykłe 2 rolki bo nie piszę [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 19:32_________________________________________________u toś mnie zniechęcił do gwinta :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no co, no co :decayed:

paweł a ty gwinta przed zimą ścigałeś?? i seryjne ci się posypało tak?? czy to gwint się zj***ł??

zostawiłem gwint, tylko skręciłem go do góry, no i się posypał, zamarzł, i amorki się ścisneły na maksa, teraz jak puścił mróz to zeszły do swojego położenia :wink4: założe koła to zobaczymy czy coś z niego jeszcze bedzie :good: a teraz założę ori, bo szkoda gwint męczyć przez zimę, no i sól i alumunium sie nie lubią zabardzo :good:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 19:33_________________________________________________

u toś mnie zniechęcił do gwinta :gwizdanie:

całe lato nie było problemów, teraz to się stało jak było -25C, i tak się stało, sam nie wiem czemu, i doszedłem do wniosku że gwint na lato, a na zimę powrót do serii :decayed:

Opublikowano

a na czym to jeździsz ?? i jak było twardo ??

Opublikowano
  • Autor

:naughty:

Grzechu, wiesz gdzie tanio dorwać blachę aluminiową 2,5 albo 3mm grubośći? taki arkusz 1,8x2,5m :mysli:

Gwint, KW Variant 1 chyba :mysli:, myślałem że bedzie jakoś super twardo, ale jest spoko :good:, powiem CI że nie ma tragedii :good:, zobaczymy jak bedzie po przesiadce na 1BE :decayed:

Opublikowano

Grzechu, wiesz gdzie tanio dorwać blachę aluminiową 2,5 albo 3mm grubośći? taki arkusz 1,8x2,5m :mysli:

Gwint, KW Variant 1 chyba :mysli:, myślałem że bedzie jakoś super twardo, ale jest spoko :good:, powiem CI że nie ma tragedii :good:, zobaczymy jak bedzie po przesiadce na 1BE :decayed:

chyba u Jawora albo u Podwyszyńskiego

Opublikowano
  • Autor

chyba u Jawora albo u Podwyszyńskiego

gdzie to jest, w Brzesku? :naughty:, bede się brał po nowym roku za osłony pod silnik i skrzynie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jutro się dowiem gdzie to :polew:

spoko, do nowego roku mam czas :decayed:, zapytam jeszcze jutro w Blachstalu w bochni ile by takie coś kosztowało :good:

Opublikowano

zostało nas 3 na spoty, powiem wam, że marnie to prosperuje ostatnio :no: ;(

Możemy zrobimy lepszą fotkę na 1 str? :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

zostało nas 3 na spoty, powiem wam, że marnie to prosperuje ostatnio :no: ;(

Możemy zrobimy lepszą fotkę na 1 str? :a4fan:

Możemy, tylko kiedy :naughty:, jak nas 2 czy 3 bedzie :polew:, a i ostatnio nas było 4 :evil:

Opublikowano

Hmm a gdzie konrad i cała reszta? może na zdjęcie przyjadą?

Do zdjęcia będą mogli coś zjeść w McDonaldzie oczywiście jak zapłacą :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________Zaspamujemy wszystkim skrzynki, co wy na to? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Hmm a gdzie konrad i cała reszta? może na zdjęcie przyjadą?

Do zdjęcia będą mogli coś zjeść w McDonaldzie oczywiście jak zapłacą :polew:

Konrad, robi gdzieś za granicą :wink4:, Myślę ze zmiana fotki najwcześniej na wiosnę :kox:, jak kogoś macie z a4, albo widzicie na forum ze jest z okolic, to dawajcie im znac, co by było nas coraz więcej :decayed:

Opublikowano

W czym obrabiasz zdjecia?