grzesiek88 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 nadal w PL?? jak tam z odszkodowaniem?
tomasz_gti Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 nadal w PL?? jak tam z odszkodowaniem? no jeszcze ten tydzien jestem a z odszkodowaniem cisza dzwonilem to mi powiedzieli ze jeszcze nie jest rozpatrzone odwołanie
dawidoks Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Haha, koleś 650 powiedział, że więcej nie zejdzie. Do 600 bym jeszcze utargował ale gdzie jeszcze wiązki. Chyba czekam na inną okazję.
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 nadal w PL?? jak tam z odszkodowaniem? no jeszcze ten tydzien jestem a z odszkodowaniem cisza dzwonilem to mi powiedzieli ze jeszcze nie jest rozpatrzone odwołanie no to wpadaj jutro na spota , a z tym odszkodowaniem to szkoda gadać nawet
tomasz_gti Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 nadal w PL?? jak tam z odszkodowaniem? no jeszcze ten tydzien jestem a z odszkodowaniem cisza dzwonilem to mi powiedzieli ze jeszcze nie jest rozpatrzone odwołanie no to wpadaj jutro na spota , a z tym odszkodowaniem to szkoda gadać nawet jade jutro po zderzak na tył do gliwic ale powinienem sie wyrobic na spota Młody z sącza ma tez byc
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 nadal w PL?? jak tam z odszkodowaniem? no jeszcze ten tydzien jestem a z odszkodowaniem cisza dzwonilem to mi powiedzieli ze jeszcze nie jest rozpatrzone odwołanie no to wpadaj jutro na spota , a z tym odszkodowaniem to szkoda gadać nawet jade jutro po zderzak na tył do gliwic ale powinienem sie wyrobic na spota Młody z sącza ma tez byc no to spoczko wezmę aparat, może zrobimy aktualkę pierwszej strony
dawidoks Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Kurde jak aktualke jak ja niuni nie mam?
tomasz_gti Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 nadal w PL?? jak tam z odszkodowaniem? no jeszcze ten tydzien jestem a z odszkodowaniem cisza dzwonilem to mi powiedzieli ze jeszcze nie jest rozpatrzone odwołanie no to wpadaj jutro na spota , a z tym odszkodowaniem to szkoda gadać nawet jade jutro po zderzak na tył do gliwic ale powinienem sie wyrobic na spota Młody z sącza ma tez byc no to spoczko wezmę aparat, może zrobimy aktualkę pierwszej strony a moja ma ryja obitego raczej jeszcze poczekamy mysle ze aktualizacje strony sie zrobi na wiosne
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 nadal w PL?? jak tam z odszkodowaniem? no jeszcze ten tydzien jestem a z odszkodowaniem cisza dzwonilem to mi powiedzieli ze jeszcze nie jest rozpatrzone odwołanie no to wpadaj jutro na spota , a z tym odszkodowaniem to szkoda gadać nawet jade jutro po zderzak na tył do gliwic ale powinienem sie wyrobic na spota Młody z sącza ma tez byc no to spoczko wezmę aparat, może zrobimy aktualkę pierwszej strony a moja ma ryja obitego raczej jeszcze poczekamy mysle ze aktualizacje strony sie zrobi na wiosne tomek tyłem staniesz
tomasz_gti Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 nadal w PL?? jak tam z odszkodowaniem? no jeszcze ten tydzien jestem a z odszkodowaniem cisza dzwonilem to mi powiedzieli ze jeszcze nie jest rozpatrzone odwołanie no to wpadaj jutro na spota , a z tym odszkodowaniem to szkoda gadać nawet jade jutro po zderzak na tył do gliwic ale powinienem sie wyrobic na spota Młody z sącza ma tez byc no to spoczko wezmę aparat, może zrobimy aktualkę pierwszej strony a moja ma ryja obitego raczej jeszcze poczekamy mysle ze aktualizacje strony sie zrobi na wiosne tomek tyłem staniesz jak to wszyscy normalnie a ja od tyłu chociaz nie powiem od tyłu jest fajnie :polew: :polew: :polew:
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 a co ja mam volvem powiedzieć , ogarniemy na wiosne jakąś sesyjkę, to się ulepszy piewrszy wątek , a co to za zdesio na tył wkładasz?
david_n Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 jakby spot byl w nocy powiedzmy o 3 to bym przyjechal
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 jakby spot byl w nocy powiedzmy o 3 to bym przyjechal jak dobrze przybalujemy, to może nam zejdzie do 3
david_n Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 jakby spot byl w nocy powiedzmy o 3 to bym przyjechal jak dobrze przybalujemy, to może nam zejdzie do 3 dobreee bede sie odzywal, bez odbioru!
tomasz_gti Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 a co ja mam volvem powiedzieć , ogarniemy na wiosne jakąś sesyjkę, to się ulepszy piewrszy wątek , a co to za zdesio na tył wkładasz? wczoraj kupiłem przód a jutro jade po tył jak mi sie uda kupić to sie dopiero bede chwalił w kazdym razie ani jeden ani drugi nie ori s4 lub s line
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 a co ja mam volvem powiedzieć , ogarniemy na wiosne jakąś sesyjkę, to się ulepszy piewrszy wątek , a co to za zdesio na tył wkładasz? wczoraj kupiłem przód a jutro jade po tył jak mi sie uda kupić to sie dopiero bede chwalił w kazdym razie ani jeden ani drugi nie ori s4 lub s line ale chyba nie laminat , bedzie jakiś pakiecik stylistyczny
tomasz_gti Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 a co ja mam volvem powiedzieć , ogarniemy na wiosne jakąś sesyjkę, to się ulepszy piewrszy wątek , a co to za zdesio na tył wkładasz? wczoraj kupiłem przód a jutro jade po tył jak mi sie uda kupić to sie dopiero bede chwalił w kazdym razie ani jeden ani drugi nie ori s4 lub s line ale chyba nie laminat , bedzie jakiś pakiecik stylistyczny no oczywiscie ze nie laminat no co ty bedzie pakiet stylistyczny
slepy Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 a co ja mam volvem powiedzieć , ogarniemy na wiosne jakąś sesyjkę, to się ulepszy piewrszy wątek , a co to za zdesio na tył wkładasz? wczoraj kupiłem przód a jutro jade po tył jak mi sie uda kupić to sie dopiero bede chwalił w kazdym razie ani jeden ani drugi nie ori s4 lub s line ale chyba nie laminat , bedzie jakiś pakiecik stylistyczny no oczywiscie ze nie laminat no co ty bedzie pakiet stylistyczny zarcik, poszedł, no to nabierze charakteru
tomasz_gti Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 a co ja mam volvem powiedzieć , ogarniemy na wiosne jakąś sesyjkę, to się ulepszy piewrszy wątek , a co to za zdesio na tył wkładasz? wczoraj kupiłem przód a jutro jade po tył jak mi sie uda kupić to sie dopiero bede chwalił w kazdym razie ani jeden ani drugi nie ori s4 lub s line ale chyba nie laminat , bedzie jakiś pakiecik stylistyczny no oczywiscie ze nie laminat no co ty bedzie pakiet stylistyczny zarcik, poszedł, no to nabierze charakteru mysle ze tak chociaz i tak wiekszosci sie pewnie nie bedzie podobał bo nie ori
Rekomendowane odpowiedzi