maciekg Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zamówiłem wczoraj oponki ze strony firmy motostrada.pl, chwilę potem dostałem podziękowanie za zakup opon od firmy oponeo, a dzisiaj dostałem wiadomosc od firmy opony.com, ze zamowienie jest realizowane Jakas pralnia czy co
Baltazar Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 zazwyczaj firmy które zajmują sie sprzedażą w internecie wysyłają takie informacje nie znaczy to jakaś pralnia... poprzez informacje iż "zamówienie jest realizowanie" można rozumieć że np. Oponki są kompletowane, zostały odebrane przez kuriera itp. Ale raczej pomyślałbym ze kompletują... jak wyślą to powinni przysłać @ z numerem listu przewozowego przynajmniej tak robiły firmy w których ja kupowałem fakt nie były to opony tylko inne rzeczy np. CB-Radio ale tak to mniej wiecej wygląda ja bym tam sie jakoś wybitnie nie martwił ;]
maciekg Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2007 Wszystko się zgadza, wszystkie informacje dostałem w wiadomosci, tylko te firmy... )
Baltazar Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 pewnie 3miliony pośredników ;] hehehe ale widzisz kolego i tak mają taniej niż u lokalnych dealerów opon jak oni to robią ;p (kontenery z chin mają? )
Iverson Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Nic się nie bój , paczka dojdzie , będziesz zadowolony! Ja zamawiałem w opony.com i za 2 dni miałem kuriera na firmie. Jest ok. :th:
Hauzer Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 opony.com :th: kupiłem u nich dwa komplety opon i zastrzeżeń nie mam, co do realizacji mojego zamówienia.
Gość rob Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 jedna firma pod różnymi nazwami większa sieć, więcęj ryb :drool:
maciekg Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ciekawostką jest rownież to, że dunlopki 01 w motostradzie są tansze o 9 zł niż na opony.com
maciekg Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2007 Oponki założone, transakcja odbyła się bezproblemowo. Dziwi mnie tylko ta firma DPD, ponieważ zapłaciłem kurierowi i nie dostałem zadnego pokwitowania. W mailu jest informacja, ze faktura/paragon bedzie mozna wydrukowac ze stronki www w terminie 7 dni od otrzymania towaru.
Iverson Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Dostaniesz od nich maila z linkiem do Twojej faktury, następnym razem przeczytaj warunki umowy , tam wszystko pisze co i jak. pozdro
grabalaba Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Dostaniesz od nich maila z linkiem do Twojej faktury, następnym razem przeczytaj warunki umowy , tam wszystko pisze co i jak. pozdr Zgadza się. Podgląd faktury / paragonu zostanie udostępniony w ciągu 7 dni roboczych od momentu odebrania towaru.
Rekomendowane odpowiedzi