hhacek Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 czy ktos z was ma zamontowany phatbox , i czy mozna to podlaczyc pod radio Concert???? i generalnie jakis wskazowki co, jak , gdzie i za ile prosze, slyszalem ze najtaniej w USA ja zwykle wiec mozna by sie usmiechnac do Pozka :) , dzieki
axemen Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 chciałbym odświeżyć temat bo znalazłem na allegro taki sprzęt http://www.allegro.pl/item923246660_audi_vw_phatbox_phatnoise_hit_20_giga_mp3.html a mam radio concert II,chciałbym coś takiego sobie sprawić, wiec proszę o opinie
aju Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 pooglądajcie sobie film dla mnie całkiem fajne :decayed: aczkolwiek mi starcza solisto + 8gb pendrive, no i jest dużo mniejsz eniż ten phatbox
Sayymon Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Dopiszę się do tematu, bo udało mi się kupić Phatbox-a na Allegro za niewielkie pieniądze i podłączyć do mojego Chorusa II. Pierwsze wrażenia... tak jak zauważył aju urządzenie jest ogromne i właściwie ledwo mi się zmieściło w schowku. Zdecydowanie bardziej polecam montaż w bagażniku jeśli ktoś ma więcej wolnego czasu. Poza powyższym same plusy: - rewelacyjna jakość dźwięku, - brak problemów typowych dla tanich emulatorów zmieniarek np. z odtwarzaniem dłuższych plików, zacinaniem się itd. - brak ograniczeń na ilość folderów / albumów / utworów granych na 20 GB dysk urządzenia - doskonale rozwiązana nawigacja po utworach, dostępne tryby nawigowania po playlistach, albumach, gatunkach muzyki, wykonawcach itd. Dobrze organizując muzykę wgraną na dysk można naprawdę bezproblemowo odszukiwać utwory pośród wielu GB wgranych albumów... - głosowe wspomaganie nawigacji jest niesłychanie pomocne - i pewnie wiele innych pozytywów, które wyjdą niedługo. Myślę, że sprzęt warty swojej ceny. Polecam się w przypadku jakichkolwiek pytań. Podaję też link do instrukcji Phatbox-a: http://www.phatnoise.com/downloads/phatbox_users_manual.pdf
pukko Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 też sobie sprawiłem, brzmi pięknie im dłużej się bawię tym bardziej mi się podoba
axemen Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam Czy ktoś może wstawić zdjęcie wtyczki niebieskiej kabla Phatboxa bo powpinałem źle kable? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi