Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Koło dwumasowe (pytanie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tym razem mam do was pytanie czy któryś z tych dwumasów będzie pasował do mojego silnicza?

I co ogólnie myślicie o tych kołach zamachowych wraz ze sprzęgłem z tych aukcji poniżej?

http://moto.allegro.pl/item999806391_kolo_dwumasowe_sprzeglo_audi_a4_a6_passat_1_8t.html

http://moto.allegro.pl/item969114435_kolo_dwumasowe_sprzeglo_vw_passat_b5_a4_1_8t.html

Dzięki z góry za każdą pomoc

Opublikowano

Tylko nowe,żadnej używki.

Opublikowano
  • Autor

Tylko mam obawy czy napewno to dwumas mi się kończy i dlatego szukam używki na próbę czy aby napewno ta część ;(

Opublikowano

Tylko podwoisz koszty.,a co się dzieje.

Opublikowano
  • Autor

Jak autko wchodzi na obroty to jest odczuwalne drżenie a przy 3 tyś tak jakby wpada w wibracje o dużej częstotliwości takie mrowienie a pożniej buczy tak przy około 4,5 tyś obrotów. :confused4:

Opublikowano

Coś te przebiegi małe jak na podawane roczniki. Zdecydowanie lepsza ta druga tarcza byłą tylko, że ktoś kupił. W pierwszym już raczej docisk wypracowany i róznie to z nim może być.

Jak auto na sprzedaz to raczej dobra propozycja jak dla siebie to trzeba by sie poważniej zastanowić.

Opublikowano

powiem tak po swoim przykladzie rozbierz i bedzie jasne co sie dziej ja mialem dwumas ok tylko tarcza i lozysko sie wysypalo a co do uzywki skad masz pewnosc ze bedzie lepsze niz twoje.

Opublikowano
  • Autor

Właśnie raczej autko dla mnie bo już sporo w nie włożyłem i poza tym dwu masem to wszystko działa jak należy dlatego mnie tak to drażni :(

A gdy rozbiorę to po czym mogę poznać że to właśnie dwumas?

Dodam, że podaczas wyłączania silnika czuć jak go tak zatelepie :confused4:

poduszki pod silnikiem zmienione na używkę ale oryginał i stan przyzwoity. [br]Dopisany: 20 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________Wie może ktoś gdzie można tanio kupić zestaw sprzęgła z dwumasem do mojego silniczka?